Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklaması

Trabzonspor 27.06.2020 - 23:42, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklaması

Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklaması   Süper Lig Cemil Usta sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından;   Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir açıklamada bulundu:   Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Maçla ilgili çok söyleyecek bir şey yok, kötü oynadık. İki maçtır kaybedilen dört puan var. Avantaj kaybetmiş olabiliriz ama önümüzde beş tane daha final maçı var. Maçları kazanıp alacağımız 15 puan var. Kazanıp ligdeki sıralamamıza bakacağız. Ben hala takımıma inanıyorum, güveniyorum. Bu takım bu işi başarabilecek kapasitede. İnşallah hep beraber bu işi başarabiliriz” dedi.

Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklaması

 

Süper Lig Cemil Usta sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından;

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir açıklamada bulundu:

 

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Maçla ilgili çok söyleyecek bir şey yok, kötü oynadık. İki maçtır kaybedilen dört puan var. Avantaj kaybetmiş olabiliriz ama önümüzde beş tane daha final maçı var. Maçları kazanıp alacağımız 15 puan var. Kazanıp ligdeki sıralamamıza bakacağız. Ben hala takımıma inanıyorum, güveniyorum. Bu takım bu işi başarabilecek kapasitede. İnşallah hep beraber bu işi başarabiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.