Trabzonspor Ankaragücü karşılasmadında 2 puan bıraktı maç sonucu 1-1

Trabzonspor 27.06.2020 - 23:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankaragücü karşılasmadında 2 puan bıraktı maç sonucu 1-1

Trabzonspor Ankaragücü karşılasmadında 2 puan bıraktı maç sonucu 1-1   Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor sahasında düşme hattındaki Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 sona erdi.Trabzonspor şampiyonluk yarışını son iki haftada 4 puan kaybederek zora soktu.   Trabzonspor henüz 3. dakikada Sörloth ile öne geçse de Ankaragücü'nün 63'te Gerson Rodrigues ile penaltıdan attığı gole engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Trabzonspor Ankaragücü karşılasmadında 2 puan bıraktı maç sonucu 1-1

 

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor sahasında düşme hattındaki Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 sona erdi.Trabzonspor şampiyonluk yarışını son iki haftada 4 puan kaybederek zora soktu.

 

Trabzonspor henüz 3. dakikada Sörloth ile öne geçse de Ankaragücü'nün 63'te Gerson Rodrigues ile penaltıdan attığı gole engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.