Trabzonspor’un MKE Ankaragücü 11'i açıklandı

Trabzonspor 27.06.2020 - 20:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un MKE Ankaragücü 11'i açıklandı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak.   27.06.2020 Cumartesi bugün saat 21:00'da Akyazı Medical Park Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Murat Erdoğan olacak.   Trabzonspor’un MKE Ankaragücü 11'i açıklandı   TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Sörloth   Yedekler; Erce, Kamil Ahmet, Messias, Costa, Serkan, Abdurrahim, Doğan, Taha, Bilal, Koray

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

 

27.06.2020 Cumartesi bugün saat 21:00'da Akyazı Medical Park Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

 

Trabzonspor’un MKE Ankaragücü 11'i açıklandı

 

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Sörloth

 

Yedekler; Erce, Kamil Ahmet, Messias, Costa, Serkan, Abdurrahim, Doğan, Taha, Bilal, Koray

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.