Trabzon Ticaret Borsası Avrasya Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı

Genel 26.06.2020 - 16:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Ticaret Borsası Avrasya Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ile Avrasya Üniversitesi arasında özellikle ARGE ve İnovasyon için işbirliği protokolü imzalandı.
Trabzon Ticaret Borsası Avrasya Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı   Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ile Avrasya Üniversitesi arasında özellikle ARGE ve İnovasyon için işbirliği protokolü imzalandı. Trabzon TB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan tarafından imza altına alınan protokolle iki kurum arasındaki işbirliğini güçlendirilerek Araştırma Geliştirme (ARGE) ile İnovasyon alanlarında çalışmalar yapılacak. İmza töreninde konuşan Eyyüp Ergan, Avrasya Üniversitesi’nin eğitim hayatına ve Trabzon’a büyük bir değer kattığını belirterek, “Bir anlamda teori ile pratiğin birlikteliğini sağlayacak olan işbirliği ile hem geleceğimiz olan öğrencilerimizin kendilerini geliştirme ve yetiştirmelerine katkı sağlanacak, hem de ticaret ve iş alemine yeniliklerin kazandırılması ve benimsetilmesine katkı yapılacaktır” dedi. Prof. Dr. Kenan İnan da kuruluşunun 10’uncu yıldönümünü kutlayan Avrasya Üniversitesi’nin bu tür işbirlikleri ile Trabzon ve bölgeyi ön plana çıkarmada daha verimli ve yararlı çalışmalara imza atacağına dikkat çekti. İmzalanan protokol ile iki kurum arasında bilimsel ve teknolojik araştırmalara yönelik projeler uygulanacak. Lisans öğrencilerinin stajlarını ve bitirme projelerini kuruluşların işbirliği ile daha donanımlı yapmaları sağlanacak. Seminer, konferans ve tanıtımlar ortaklaşa yapılacak. İmza törenine; Trabzon TB’den Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Meclis Başkan Yardımcısı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Celil Karabinaoğlu ve Genel Sekreter Nazlı Genç, Avrasya Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu,  Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran ile Genel Sekreter Gülay Yeniçeri’ de katıldılar.
Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ile Avrasya Üniversitesi arasında özellikle ARGE ve İnovasyon için işbirliği protokolü imzalandı.

Trabzon Ticaret Borsası Avrasya Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı

 

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ile Avrasya Üniversitesi arasında özellikle ARGE ve İnovasyon için işbirliği protokolü imzalandı.

Trabzon TB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan tarafından imza altına alınan protokolle iki kurum arasındaki işbirliğini güçlendirilerek Araştırma Geliştirme (ARGE) ile İnovasyon alanlarında çalışmalar yapılacak.

İmza töreninde konuşan Eyyüp Ergan, Avrasya Üniversitesi’nin eğitim hayatına ve Trabzon’a büyük bir değer kattığını belirterek, “Bir anlamda teori ile pratiğin birlikteliğini sağlayacak olan işbirliği ile hem geleceğimiz olan öğrencilerimizin kendilerini geliştirme ve yetiştirmelerine katkı sağlanacak, hem de ticaret ve iş alemine yeniliklerin kazandırılması ve benimsetilmesine katkı yapılacaktır” dedi.

Prof. Dr. Kenan İnan da kuruluşunun 10’uncu yıldönümünü kutlayan Avrasya Üniversitesi’nin bu tür işbirlikleri ile Trabzon ve bölgeyi ön plana çıkarmada daha verimli ve yararlı çalışmalara imza atacağına dikkat çekti.

İmzalanan protokol ile iki kurum arasında bilimsel ve teknolojik araştırmalara yönelik projeler uygulanacak. Lisans öğrencilerinin stajlarını ve bitirme projelerini kuruluşların işbirliği ile daha donanımlı yapmaları sağlanacak. Seminer, konferans ve tanıtımlar ortaklaşa yapılacak.

İmza törenine; Trabzon TB’den Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Meclis Başkan Yardımcısı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Celil Karabinaoğlu ve Genel Sekreter Nazlı Genç, Avrasya Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu,  Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran ile Genel Sekreter Gülay Yeniçeri’ de katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.