Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter ambulans faaliyetleri açıklaması

Sağlık 22.06.2020 - 13:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter ambulans faaliyetleri açıklaması

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter ambulans faaliyetleri açıklaması Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklama; HAVA 61 HELİKOPTER AMBULANS FAALİYETİ İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 15.06.2020-21.06.2020 tarihleri arasında il içi ve il dışı 1O (on) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 9 saat 16 dakika uçuş yapılmıştır.   İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Çaykara, Of, Vakfıkebir ,Tonya, Devlet Hastanelerinden Hava 61 Helikopter Ambulans ile alınan 10(on) ayrı hastanın; Karadeniz Teknik Üniversitesi, S.B.Ü.Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma ,S.B.Ü Kanuni Eğitim ve Araştırma, Özel Medikal Park Karadeniz Hastanelerine nakil işlemleri hava yoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir   Ayrıca belirtilen tarih aralığında; Artvin Hopa Devlet Hastanesinden alınan 1(bir) hastanın naklide Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine  havayoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.Tüm  hastalarımıza acil şifalar dileriz.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter ambulans faaliyetleri açıklaması

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklama;

HAVA 61 HELİKOPTER AMBULANS FAALİYETİ

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 15.06.2020-21.06.2020 tarihleri arasında il içi ve il dışı 1O (on) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 9 saat 16 dakika uçuş yapılmıştır.

 

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Çaykara, Of, Vakfıkebir ,Tonya, Devlet Hastanelerinden Hava 61 Helikopter Ambulans ile alınan 10(on) ayrı hastanın; Karadeniz Teknik Üniversitesi, S.B.Ü.Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma ,S.B.Ü Kanuni Eğitim ve Araştırma, Özel Medikal Park Karadeniz Hastanelerine nakil işlemleri hava yoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir

 

Ayrıca belirtilen tarih aralığında; Artvin Hopa Devlet Hastanesinden alınan 1(bir) hastanın naklide Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine  havayoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.Tüm  hastalarımıza acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.