Trabzon’lu Şampiyon Boksör Selçuk Aydın Boks Federasyonu Başkanlığına aday mı oldu

Spor 08.06.2020 - 11:40, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’lu Şampiyon Boksör Selçuk Aydın Boks Federasyonu Başkanlığına aday mı oldu

Trabzon’lu Şampiyon Boksör Selçuk Aydın Boks Federasyonu Başkanlığına aday mı oldu   Selçuk Aydın Kimdir? Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa orta siklet boks şampiyonu Türk boksördür.Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Çamlıca Köyünden olan Selçuk Aydın, 1983 yılında Akçaabat’ta doğdu. Okul yaşantısı Trabzon’un 24 Şubat İlkokulu ile başlayan Aydın, sırasıyla Cumhuriyet Ortaokulu, Trabzon Lisesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi bölümlerinden mezun oldu.1993 yılında başladığı boks yaşantısına Milli takım kaptanlığının yanında Türkiye’ye birçok uluslararası başarılar kazandırmıştır.   Türkiye Boks Federasyonu başkanlığına adaylığına adı geçen Selçuk Aydın’ı ilk tebrik eden isimlerin başında Trabzonspor’un başarılı yöneticisi Ertuğrul Doğan oldu. Doğan sosyal medyadan yaptığu paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ‘’Değerli kardeşim ve aynı zamanda hemşerim ,Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, bir dönem Boks Milli takımımızın da kaptanlığımı yapan Selçuk Aydın, Boks Federasyonu Başkanlığına aday oldu.Tüm  Kalbimle yanındayım kardeşim.Başarılar diliyorum.’’

Trabzon’lu Şampiyon Boksör Selçuk Aydın Boks Federasyonu Başkanlığına aday mı oldu

 

Selçuk Aydın Kimdir?

Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa orta siklet boks şampiyonu Türk boksördür.Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Çamlıca Köyünden olan Selçuk Aydın, 1983 yılında Akçaabat’ta doğdu. Okul yaşantısı Trabzon’un 24 Şubat İlkokulu ile başlayan Aydın, sırasıyla Cumhuriyet Ortaokulu, Trabzon Lisesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi bölümlerinden mezun oldu.1993 yılında başladığı boks yaşantısına Milli takım kaptanlığının yanında Türkiye’ye birçok uluslararası başarılar kazandırmıştır.

 

Türkiye Boks Federasyonu başkanlığına adaylığına adı geçen Selçuk Aydın’ı ilk tebrik eden isimlerin başında Trabzonspor’un başarılı yöneticisi Ertuğrul Doğan oldu.

Doğan sosyal medyadan yaptığu paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

‘’Değerli kardeşim ve aynı zamanda hemşerim ,Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, bir dönem Boks Milli takımımızın da kaptanlığımı yapan Selçuk Aydın, Boks Federasyonu Başkanlığına aday oldu.Tüm  Kalbimle yanındayım kardeşim.Başarılar diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.