1 Haziran Türkiye Koronavirüs Güncel Tablosu

Sağlık 01.06.2020 - 20:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

1 Haziran Türkiye Koronavirüs Güncel Tablosu

1 Haziran Türkiye Koronavirüs Güncel Tablosu   Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin KOCA ;İyileşen toplam hasta sayımız 130 bine yaklaştı. Yeni vaka sayımız öngörülen seviyede. Solunum desteğine ihtiyaç azalıyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske + sosyal mesafe kuralının her ikisine uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR.İfadelerini kullandı.   Bugünkü vefat sayı 23, toplam vefat sayısı 4 bin 563... Bugünkü vaka sayyısı 827 Bugünkü iyileşen hasta sayısı 974     Dün ve bugünü aşağıdaki tablolardan karşılaştırabilirsiniz.  

1 Haziran Türkiye Koronavirüs Güncel Tablosu

 

Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin KOCA ;İyileşen toplam hasta sayımız 130 bine yaklaştı. Yeni vaka sayımız öngörülen seviyede. Solunum desteğine ihtiyaç azalıyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske + sosyal mesafe kuralının her ikisine uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR.İfadelerini kullandı.

 

Bugünkü vefat sayı 23, toplam vefat sayısı 4 bin 563... Bugünkü vaka sayyısı 827 Bugünkü iyileşen hasta sayısı 974

 

 

Dün ve bugünü aşağıdaki tablolardan karşılaştırabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.