Trabzon'da Koronavirüs son durumunu açıkladı aman dikkat!

Genel 13.05.2020 - 10:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Koronavirüs son durumunu açıkladı aman dikkat!

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA Trabzon'un Koronavirüs (+) durumları hakkkında bilgiler paylaştı.
Trabzon'da Koronavirüs son durumunu açıkladı aman dikkat!     Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA Trabzon'un Koronavirüs (+) durumları hakkkında bilgiler paylaştı. Usta Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;   Aman Dikkat! Değerli Halkımız, şehrimizde pandemi mücadelesini sizlerle başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Yoğun bakımlarda 2, servislerde 35’in altında pozitif (+) hastamız halen hastanelerimizde takip ediliyor. Bu oldukça sevindirici bir tablo. Ama rehavetle, ihmalle, kurallara uymama ile tersine dönebileceğini biliyoruz. O nedenle lütfen evde kalmaya, zorunlu hallerde evden çıktığımızda maske kullanmaya, ikili temaslarda mesafe kurallarına uymaya devam edelim diyoruz. Unutmayalım hastanelerin boşalması, sokakların dolmasından iyidir. El birliği ile hastaneleri Covit vakalarından arındıralım.
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA Trabzon'un Koronavirüs (+) durumları hakkkında bilgiler paylaştı.

Trabzon'da Koronavirüs son durumunu açıkladı aman dikkat!

 

 

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA Trabzon'un Koronavirüs (+) durumları hakkkında bilgiler paylaştı.

Usta Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

Aman Dikkat!

Değerli Halkımız, şehrimizde pandemi mücadelesini sizlerle başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Yoğun bakımlarda 2, servislerde 35’in altında pozitif (+) hastamız halen hastanelerimizde takip ediliyor. Bu oldukça sevindirici bir tablo. Ama rehavetle, ihmalle, kurallara uymama ile tersine dönebileceğini biliyoruz. O nedenle lütfen evde kalmaya, zorunlu hallerde evden çıktığımızda maske kullanmaya, ikili temaslarda mesafe kurallarına uymaya devam edelim diyoruz.

Unutmayalım hastanelerin boşalması, sokakların dolmasından iyidir.

El birliği ile hastaneleri Covit vakalarından arındıralım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.