UEFA Liglerin ne zaman başlayıp ne zaman bitmesi gerektiğini açıkladı

Spor 23.04.2020 - 17:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

UEFA Liglerin ne zaman başlayıp ne zaman bitmesi gerektiğini açıkladı

UEFA, tüm Federasyonlardan, liglerin en geç Haziran ayında başlamasını ve Ağustos ayında bitirilmesini istedi.
UEFA Liglerin ne zaman başlayıp ne zaman bitmesi gerektiğini açıkladı   UEFA İcra Kurulu, 55 üye ülke federasyonuyla yaptığı görüşmelerin ardından bugün telekonferans ile bir toplantı düzenledi. UEFA, koronavirüs nedeniyle durdurulan ligler hakkında son kararını açıkladı.   UEFA, sağlık konusunun her zaman birinci planda olduğunu belirtip federasyonlara liglerin ağustos ayına kadar tamamlanmasının tavsiye edildiğini duyurdu.   TAMAMLANAMAZ İSE SON PUAN DURUMU GEÇERLİ   UEFA, liglerin olağan şekilde tamamlanamaması halinde, yeni bir format uygulanması önerilirken (Play-off gibi) bu kararın 27 Mayıs tarihine kadar bildirmesi gerektiği her şeye rağmen maçların oynanması için ortam oluşmazsa önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidecek takımların sportif başarıya göre (ligdeki son puan durumu) belirlenmesi gerektiğini belirtti.   Maçların tamamlanamama kararının, ülkelerin spor müsabakalarını yasaklaması ya da ekonomik problemler yaşanması halinde alınabileceği belirtildi.   AVRUPA KUPALARI AĞUSTOS AYINDA   UEFA, Avrupa kupaları için yeni sezonun ağustos ayında başlayacağını duyurup liglerdeki kesin sonuçların bu tarihten önce kesinleşmesi gerektiğini ifade etti.   UEFA, 2021'e ertelenen turnuvanın EURO 2020 ismiyle oynanacağını açıkladı.
UEFA, tüm Federasyonlardan, liglerin en geç Haziran ayında başlamasını ve Ağustos ayında bitirilmesini istedi.

UEFA Liglerin ne zaman başlayıp ne zaman bitmesi gerektiğini açıkladı

 

UEFA İcra Kurulu, 55 üye ülke federasyonuyla yaptığı görüşmelerin ardından bugün telekonferans ile bir toplantı düzenledi. UEFA, koronavirüs nedeniyle durdurulan ligler hakkında son kararını açıkladı.

 

UEFA, sağlık konusunun her zaman birinci planda olduğunu belirtip federasyonlara liglerin ağustos ayına kadar tamamlanmasının tavsiye edildiğini duyurdu.

 

TAMAMLANAMAZ İSE SON PUAN DURUMU GEÇERLİ

 

UEFA, liglerin olağan şekilde tamamlanamaması halinde, yeni bir format uygulanması önerilirken (Play-off gibi) bu kararın 27 Mayıs tarihine kadar bildirmesi gerektiği her şeye rağmen maçların oynanması için ortam oluşmazsa önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidecek takımların sportif başarıya göre (ligdeki son puan durumu) belirlenmesi gerektiğini belirtti.

 

Maçların tamamlanamama kararının, ülkelerin spor müsabakalarını yasaklaması ya da ekonomik problemler yaşanması halinde alınabileceği belirtildi.

 

AVRUPA KUPALARI AĞUSTOS AYINDA

 

UEFA, Avrupa kupaları için yeni sezonun ağustos ayında başlayacağını duyurup liglerdeki kesin sonuçların bu tarihten önce kesinleşmesi gerektiğini ifade etti.

 

UEFA, 2021'e ertelenen turnuvanın EURO 2020 ismiyle oynanacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.