Trabzpnspor'lu oyunculardan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kapmanyasına destek sürüyor

Trabzonspor 04.04.2020 - 00:38, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzpnspor'lu oyunculardan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kapmanyasına destek sürüyor

Trabzpnspor'lu oyunculardan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kapmanyasına destek sürüyor   Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Biz Bize Yeteriz Türkiyem bağış kampanyasına katılarak.   İçerisinden geçtiğimiz bu zor amanları yardımve dayanışma ile kısa sürede atlatacağımıza yürekten inanıyor sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın 20’sini bağışlayarak dayanışma pasını Sosa’ya atıyorum ifadelerini kullanmıştı.   Trabzonspor'un Kaptanı Sosa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda.   Uğurcan'ın attığı dayanışma pasını Trabzonspor'un yabancı oyuncuları adına alıyorum ve kendi ülkelerimizde yaptığımız gibi bize her zaman sevgi gösteren Türk halkınada yardımda bulunuyoruz" diyerek bağış kampanyasına katıldığını bildirdi. Bağış kampanyasına katılan Sosa pası Hüseyin Türkmen'e attı.   Trabzonspor'un genç oyuncusu Hüseyin Türkmen'de pası alarak maaşının yüzde 30 unu bağışlayarak pası Abdulkadir Parmak'a attı.   İçinden geçtiğimiz bu zor zamanları yardım ve dayanışma ile en kısa sürede atlatacağımıza inanıyor, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın yüzde 30'unu bağışlıyarak dayanışma pasını takım arkadaşım Abdülkadir Parmak!'a atıyorum diyerek bağış kampanyasına katıldığını bildirdi.

Trabzpnspor'lu oyunculardan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kapmanyasına destek sürüyor

 

Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Biz Bize Yeteriz Türkiyem bağış kampanyasına katılarak.

 

İçerisinden geçtiğimiz bu zor amanları yardımve dayanışma ile kısa sürede atlatacağımıza yürekten inanıyor sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın 20’sini bağışlayarak dayanışma pasını Sosa’ya atıyorum ifadelerini kullanmıştı.

 

Trabzonspor'un Kaptanı Sosa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda.

 

Uğurcan'ın attığı dayanışma pasını Trabzonspor'un yabancı oyuncuları adına alıyorum ve kendi ülkelerimizde yaptığımız gibi bize her zaman sevgi gösteren Türk halkınada yardımda bulunuyoruz" diyerek bağış kampanyasına katıldığını bildirdi. Bağış kampanyasına katılan Sosa pası Hüseyin Türkmen'e attı.

 

Trabzonspor'un genç oyuncusu Hüseyin Türkmen'de pası alarak maaşının yüzde 30 unu bağışlayarak pası Abdulkadir Parmak'a attı.

 

İçinden geçtiğimiz bu zor zamanları yardım ve dayanışma ile en kısa sürede atlatacağımıza inanıyor, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın yüzde 30'unu bağışlıyarak dayanışma pasını takım arkadaşım Abdülkadir Parmak!'a atıyorum diyerek bağış kampanyasına katıldığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.