Trabzonspor çalışmalara evde devam edildiğini açıkladı

Trabzonspor 25.03.2020 - 15:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor çalışmalara evde devam edildiğini açıkladı

Trabzonspor’dan bugün yapılan açıklamada ise futbolcuların çalışmalarına evden devam edeceği bildirildi.
Trabzonspor çalışmalara evde devam edildiğini açıkladı Alınan Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ligler ve evde kal çağrılarının ardından Trabzonspor, futbolculara koronavirüs testi yaptırmış ve negatif sonuçlar çıktığını açıklamıştı.       Trabzonspor’dan  bugün yapılan açıklamada ise futbolcuların çalışmalarına evden devam edeceği bildirildi. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   A Takım futbolcularımız, teknik ekibimizin hazırladığı özel antrenman programı dahilinde çalışmalarını evlerinde sürdürmektedir. Futbolcularımız kendilerine tedarik edilen antrenman malzemeleriyle kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirmektedir.
Trabzonspor’dan bugün yapılan açıklamada ise futbolcuların çalışmalarına evden devam edeceği bildirildi.

Trabzonspor çalışmalara evde devam edildiğini açıkladı

Alınan Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ligler ve evde kal çağrılarının ardından Trabzonspor, futbolculara koronavirüs testi yaptırmış ve negatif sonuçlar çıktığını açıklamıştı.

 

 

 

Trabzonspor’dan  bugün yapılan açıklamada ise futbolcuların çalışmalarına evden devam edeceği bildirildi.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

A Takım futbolcularımız, teknik ekibimizin hazırladığı özel antrenman programı dahilinde çalışmalarını evlerinde sürdürmektedir. Futbolcularımız kendilerine tedarik edilen antrenman malzemeleriyle kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.