Trabzonspor kendi değerlerinin kıymetini bilmediği sürece bu işi kolay kolay çözemeyecek

Trabzonspor 17.03.2020 - 10:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor kendi değerlerinin kıymetini bilmediği sürece bu işi kolay kolay çözemeyecek

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür Trabzonspor Başakşehir maçını değerlendirmelerinde bu konularada değinerek yaptığı yorumlar.
Trabzonspor kendi değerlerinin kıymetini bilmediği sürece bu işi kolay kolay çözemeyecek   Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür Trabzonspor Başakşehir maçını değerlendirmelerinde bu konularada değinerek yaptığı yorumlar.   Birincisi Sörloth’u tekrar devreye sokabilmek adına ekuban Nwakaeme Sörloth üçlüsünü biraz farklı diziler Ekuban’ı solda biraz daha Sörloth kanatları atarak sağa ya da göbeğe gelerek kullanmaya çalıştılar ama Trabzonspor Eğer forvet hattında bu kadar değişken oynayacaksa en uçtaki oyuncu Nwakaeme Olmaz Nwakaeme boş alanda rakibine topu saklayan birebirde adam eksilten sırtı dönük kendi bunu yapabilen bir oyuncu orda en uçtaki oyuncu Ekuban’ı kullanmak doğruydu Sörloth maçın başında bir iki defa kurtuldu ama sonrasında Vazgeçti bu hikayeden ya çok markajdan ya yorgunluktan nihayetinde çarşamba Trabzonspor Perşembe oynadı ki daha tempolu bi maç oynadı orada Başakşehir O yüzden güç dengesi çok birbirine yakın takımların oynadıkları oyunun da karşılığı birer puandı Trabzonspor'un yenilen güle tepki vermesin önemli Duran topta vermesi güçlü takımlara karşı daha iyi bir oyunu benimsenmesi gerektiğini gösteriyor.   Ben şuna inanıyorum kendi yetiştirdikleri oyunları çok sert eleştiren bir Trabzon medyası ve halkı var benim spor yaptığım yerde Trabzon’lu arkadaşım geliyor altyapıdan yetiştirdikleri oyuncu yerden yere vuruyor Bugün Da Costa'nın yaptığı hatayı Hüseyin yaptığı zaman adamlara bin tane tepki gösteriyorsunuz ya derin uykuda yakaladılar Da Costa’yı. İki kişi hucum etti Başakşehir 6 tane Trabzonspor’lu oyuncu var ceza sahası içinde bunu yapan yabancı oyuncu olduğu zaman 1 hafta sonra oynamasın istiyorsunuz.   Trabzonspor kendi değerlerinin kıymetini bilmediği sürece bu işi kolay kolay çözemeyecek, forma rekabetine bile bazen aşırı sert eleştirilerinden dolayı nerdeyse bu oyuncuları sokamayacaklar.   Abdulkadir parmak Ndiaye’den iyi seçenek kendinizi parçalamayın Sosa’nın üstündeki yükü almak istiyorsanız size maç kazandırsın daha diri kalsın istiyorsanız Abdulkadir Ömür ve Parmak’ı daha sık kullanmak zorundasınız bu oyunlar sorumluluk alıyor topla ilişkileri ve Trabzonspor'un oyun seviyesini kalitesini yükselten oyuncular.Guilherme varsa kadroda Abdulkadir Parmak niye oynuyoya geliyor...diyerek bu konudaki eleştirilerini sürdürdü.
Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür Trabzonspor Başakşehir maçını değerlendirmelerinde bu konularada değinerek yaptığı yorumlar.

Trabzonspor kendi değerlerinin kıymetini bilmediği sürece bu işi kolay kolay çözemeyecek

 

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür Trabzonspor Başakşehir maçını değerlendirmelerinde bu konularada değinerek yaptığı yorumlar.

 

Birincisi Sörloth’u tekrar devreye sokabilmek adına ekuban Nwakaeme Sörloth üçlüsünü biraz farklı diziler Ekuban’ı solda biraz daha Sörloth kanatları atarak sağa ya da göbeğe gelerek kullanmaya çalıştılar ama Trabzonspor Eğer forvet hattında bu kadar değişken oynayacaksa en uçtaki oyuncu Nwakaeme Olmaz Nwakaeme boş alanda rakibine topu saklayan birebirde adam eksilten sırtı dönük kendi bunu yapabilen bir oyuncu orda en uçtaki oyuncu Ekuban’ı kullanmak doğruydu Sörloth maçın başında bir iki defa kurtuldu ama sonrasında Vazgeçti bu hikayeden ya çok markajdan ya yorgunluktan nihayetinde çarşamba Trabzonspor Perşembe oynadı ki daha tempolu bi maç oynadı orada Başakşehir O yüzden güç dengesi çok birbirine yakın takımların oynadıkları oyunun da karşılığı birer puandı Trabzonspor'un yenilen güle tepki vermesin önemli Duran topta vermesi güçlü takımlara karşı daha iyi bir oyunu benimsenmesi gerektiğini gösteriyor.

 

Ben şuna inanıyorum kendi yetiştirdikleri oyunları çok sert eleştiren bir Trabzon medyası ve halkı var benim spor yaptığım yerde Trabzon’lu arkadaşım geliyor altyapıdan yetiştirdikleri oyuncu yerden yere vuruyor Bugün Da Costa'nın yaptığı hatayı Hüseyin yaptığı zaman adamlara bin tane tepki gösteriyorsunuz ya derin uykuda yakaladılar Da Costa’yı. İki kişi hucum etti Başakşehir 6 tane Trabzonspor’lu oyuncu var ceza sahası içinde bunu yapan yabancı oyuncu olduğu zaman 1 hafta sonra oynamasın istiyorsunuz.

 

Trabzonspor kendi değerlerinin kıymetini bilmediği sürece bu işi kolay kolay çözemeyecek, forma rekabetine bile bazen aşırı sert eleştirilerinden dolayı nerdeyse bu oyuncuları sokamayacaklar.

 

Abdulkadir parmak Ndiaye’den iyi seçenek kendinizi parçalamayın Sosa’nın üstündeki yükü almak istiyorsanız size maç kazandırsın daha diri kalsın istiyorsanız Abdulkadir Ömür ve Parmak’ı daha sık kullanmak zorundasınız bu oyunlar sorumluluk alıyor topla ilişkileri ve Trabzonspor'un oyun seviyesini kalitesini yükselten oyuncular.Guilherme varsa kadroda Abdulkadir Parmak niye oynuyoya geliyor...diyerek bu konudaki eleştirilerini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.