Süper Lig maçları şifresiz olsun Flaş çağrı

Spor 13.03.2020 - 13:47, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Süper Lig maçları şifresiz olsun Flaş çağrı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Süper Lig maçlarının Nisan ayının sonuna kadar şifresiz yayınlanması için çağrı yaptı.
Süper Lig maçları şifresiz olsun Flaş çağrı     Türkiye Spor Yazarları Derneği corona virüsü önlemleri kapsamında yayıncı kuruluşa çağrıda bulundu, Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlamasını teklif etti.       TSYD, corona virüsü salgını nedeniyle cafelerde, restaurantlar da kalabalıkların oluşması engelleme amacaıyla Süper Lig maçlarının Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlamasını teklif etti.   Resmi açıklama şöyle;   "Türkiye Spor Yazarları Derneği virüsle ilgili önlemler çerçevesinde BeIN Sports’un da üzerine düşen görevler olduğunu, Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlamasını teklif etmektedir.   Böylece kapalı alanlarda cafelerde, restaurantlar da kalabalıkların oluşması engellenmiş olunacaktır.       BeIN Sports’tan Türk sporu ve spor severi adına bu jesti beklemekteyiz."
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Süper Lig maçlarının Nisan ayının sonuna kadar şifresiz yayınlanması için çağrı yaptı.

Süper Lig maçları şifresiz olsun Flaş çağrı

 

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği corona virüsü önlemleri kapsamında yayıncı kuruluşa çağrıda bulundu, Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlamasını teklif etti.

 

 

 

TSYD, corona virüsü salgını nedeniyle cafelerde, restaurantlar da kalabalıkların oluşması engelleme amacaıyla Süper Lig maçlarının Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlamasını teklif etti.

 

Resmi açıklama şöyle;

 

"Türkiye Spor Yazarları Derneği virüsle ilgili önlemler çerçevesinde BeIN Sports’un da üzerine düşen görevler olduğunu, Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlamasını teklif etmektedir.

 

Böylece kapalı alanlarda cafelerde, restaurantlar da kalabalıkların oluşması engellenmiş olunacaktır.

 

 

 

BeIN Sports’tan Türk sporu ve spor severi adına bu jesti beklemekteyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.