Trabzonspor Başakşehir maçına O hakemler atandı

Trabzonspor 11.03.2020 - 11:52, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Başakşehir maçına O hakemler atandı

Trabzonspor Başakşehir maçına O hakemler atandı   Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 26. haftasında Medical Park Stadyumunda oynayacağı Başakşehir maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.   Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Mete Kalkavan, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Kadir Sağlam ve Ekrem Kan görevlendirildi.     Fırat Aydınus’un Trabzonspor ve Başakşehir istatistikleri   Fırat Aydınus’un ligde en çok maçını yönettiği takımlardan biri Trabzonspor oldu. 47 yaşındaki hakem bugüne kadar Bordo Mavililerin 56 maçında görev yaptı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 22 maçta galip geldi 16 maçta mağlup 18 maçı ise beraberlikle sonuçlandı. Yönettiği karşılaşmalarda Fırat Aydınus Trabzonspor’a 11 kez kırmızı kart gösterdi.   Aydınus Başakşehir’in ise 28 maçında görev yaptı.  Bu karşılaşmalarda Başakşehir 14 kez kazanırken 10 maçta mağlup oldu ve 4 maç ise berabere sonlandı. Aydınus bu karşılaşmalarda 1 kez Başakşehir’e kırmızı kart gösterdi.   Aydınus daha önce 3 kez Trabzonspor – Başakşehir maçı yönetti. Bu karşılaşmalarda iki takım da birer galibiyet alırken 1 maç da berabere sonlandı   2014/15 Trabzonspor 3-2 Başakşehir 2016/17 Trabzonspor 0-0 Başakşehir 2018/19 Başakşehir 2-0 Trabzonspor   Mete Kalkavan’ın Trabzonspor İstatistikleri   Trabzonspor’un 12 maçını yöneten Kalkavan tam 6 kez Trabzonspor mağlubiyetine 4 kez beraberliği 2 kez de Trabzonspor galibiyetine düdük çaldı.      

Trabzonspor Başakşehir maçına O hakemler atandı

 

Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 26. haftasında Medical Park Stadyumunda oynayacağı Başakşehir maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

 

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Mete Kalkavan, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Kadir Sağlam ve Ekrem Kan görevlendirildi.

 

 

Fırat Aydınus’un Trabzonspor ve Başakşehir istatistikleri

 

Fırat Aydınus’un ligde en çok maçını yönettiği takımlardan biri Trabzonspor oldu. 47 yaşındaki hakem bugüne kadar Bordo Mavililerin 56 maçında görev yaptı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 22 maçta galip geldi 16 maçta mağlup 18 maçı ise beraberlikle sonuçlandı. Yönettiği karşılaşmalarda Fırat Aydınus Trabzonspor’a 11 kez kırmızı kart gösterdi.

 

Aydınus Başakşehir’in ise 28 maçında görev yaptı.  Bu karşılaşmalarda Başakşehir 14 kez kazanırken 10 maçta mağlup oldu ve 4 maç ise berabere sonlandı. Aydınus bu karşılaşmalarda 1 kez Başakşehir’e kırmızı kart gösterdi.

 

Aydınus daha önce 3 kez Trabzonspor – Başakşehir maçı yönetti. Bu karşılaşmalarda iki takım da birer galibiyet alırken 1 maç da berabere sonlandı

 

2014/15 Trabzonspor 3-2 Başakşehir

2016/17 Trabzonspor 0-0 Başakşehir

2018/19 Başakşehir 2-0 Trabzonspor

 

Mete Kalkavan’ın Trabzonspor İstatistikleri

 

Trabzonspor’un 12 maçını yöneten Kalkavan tam 6 kez Trabzonspor mağlubiyetine 4 kez beraberliği 2 kez de Trabzonspor galibiyetine düdük çaldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.