Trabzonspor Fenetbahçe'yi 2-1 yendi

Trabzonspor 03.03.2020 - 22:29, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Fenetbahçe'yi 2-1 yendi

Trabzonspor Fenetbahçe'yi 2-1 yendi   Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda konuk ettiği Fenerbahçe'yi Alexander Sörloth ve Filip Novak'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek avantajı kaptı.   38 bin taraftarın takip ettiği zorlu karşılaşma bordo-mavililerin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.   Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü Sörloth ve Novak kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısı ise Vedat Muriç'ten geldi.

Trabzonspor Fenetbahçe'yi 2-1 yendi

 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda konuk ettiği Fenerbahçe'yi Alexander Sörloth ve Filip Novak'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek avantajı kaptı.

 

38 bin taraftarın takip ettiği zorlu karşılaşma bordo-mavililerin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü Sörloth ve Novak kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısı ise Vedat Muriç'ten geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.