Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth ekmekleri Trabzon'da fırınlarda satılıyor

Trabzonspor 27.02.2020 - 14:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth ekmekleri Trabzon'da fırınlarda satılıyor

Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth ekmekleri Trabzon'da fırınlarda satılıyor   Trabzonspor'da Attığı 19 golle takımına önemli katkıda bulunan golcü oyuncu Akexander Sörloth’un ismini Araklı'lı ekmek ustası Yavuz Baykat, ekmeklerin üzerine yazarak satıyor.   Baytak, yaptığı meşhur ekmeklerin bir de Sörloth'ün isminin eklemesiyle vatandaşlardan büyük bir ilgi gördüğünü belirtmişti.   Bugünde Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır yazılı ekmeklerin satışa çıktığı sosyal medyada paylaşılan resimlerle gündem oldu.

Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth ekmekleri Trabzon'da fırınlarda satılıyor

 

Trabzonspor'da Attığı 19 golle takımına önemli katkıda bulunan golcü oyuncu Akexander Sörloth’un ismini Araklı'lı ekmek ustası Yavuz Baykat, ekmeklerin üzerine yazarak satıyor.

 

Baytak, yaptığı meşhur ekmeklerin bir de Sörloth'ün isminin eklemesiyle vatandaşlardan büyük bir ilgi gördüğünü belirtmişti.

 

Bugünde Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır yazılı ekmeklerin satışa çıktığı sosyal medyada paylaşılan resimlerle gündem oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.