Lider Trabzonspor İstanbul'da çoşkuyla karşılandı

Trabzonspor 21.02.2020 - 16:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Lider Trabzonspor İstanbul'da çoşkuyla karşılandı

Lider Trabzonspor İstanbul'da çoşkuyla karşılandı   Süper Lig Cemil Usta Sezonu 22.haftasında 1 maç eksik ile Lider koltuğuna oturan Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.   Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla saat 15.15'te İstanbul Havalimanı'na ulaşan kafileyi 150 civarında taraftar karşıladı.   Bordo Mavili bazı taraftarlar, takım otobüsü önünde teknik direktör Hüseyin Çimşir'e çiçek verdi. Taraftarlar, Norveçli santrafor Alexander Sörloth ve diğer futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.   Trabzonspor kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrıldı.

Lider Trabzonspor İstanbul'da çoşkuyla karşılandı

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 22.haftasında 1 maç eksik ile Lider koltuğuna oturan Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

 

Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla saat 15.15'te İstanbul Havalimanı'na ulaşan kafileyi 150 civarında taraftar karşıladı.

 

Bordo Mavili bazı taraftarlar, takım otobüsü önünde teknik direktör Hüseyin Çimşir'e çiçek verdi. Taraftarlar, Norveçli santrafor Alexander Sörloth ve diğer futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

 

Trabzonspor kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.