TTSO’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi eğitimleri başladı

Genel 21.02.2020 - 14:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TTSO’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi eğitimleri başladı

TTSO’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi eğitimleri başladı   Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Girişimcilik ve Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş eğitimleri verildi.       Avrupa Birliği’nce finanse edilen ve TR-AB İş Dünyası Diyaloğu Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Litvanya’nın Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası’nın da ortağı olduğu Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında TTSO’da çeşitli eğitim programları düzenlendi.       Araştırma ve geliştirme, yenilik ve teknoloji transferi üzerine odaklanan kurum-kuruluşların temsilcileri, yenilik, teknoloji ve yenilikçi girişimcilik ile ilgilenen bireyler ve girişimcilerin katıldığı eğitim programının ilk haftasında 4 gün süren Girişimcilik Eğitimi ve bir gün süren Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş Eğitimi verildi.       HACISALİHOĞLU SERTİFİKALARINI VERDİ       TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, beraberinde DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman’la birlikte Girişimcilik eğitimine katılanlara sertifikalarını verdi.       Eğitim programının ikinci haftasında Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (22-23-24-25 Şubat 2020) ile Yenilikçilik ve Tasarım Eğitimi (26-27 Şubat 2020) verileceği bildirildi.

TTSO’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi eğitimleri başladı

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Girişimcilik ve Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş eğitimleri verildi.

 

 

 

Avrupa Birliği’nce finanse edilen ve TR-AB İş Dünyası Diyaloğu Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Litvanya’nın Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası’nın da ortağı olduğu Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında TTSO’da çeşitli eğitim programları düzenlendi.

 

 

 

Araştırma ve geliştirme, yenilik ve teknoloji transferi üzerine odaklanan kurum-kuruluşların temsilcileri, yenilik, teknoloji ve yenilikçi girişimcilik ile ilgilenen bireyler ve girişimcilerin katıldığı eğitim programının ilk haftasında 4 gün süren Girişimcilik Eğitimi ve bir gün süren Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş Eğitimi verildi.

 

 

 

HACISALİHOĞLU SERTİFİKALARINI VERDİ

 

 

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, beraberinde DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman’la birlikte Girişimcilik eğitimine katılanlara sertifikalarını verdi.

 

 

 

Eğitim programının ikinci haftasında Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (22-23-24-25 Şubat 2020) ile Yenilikçilik ve Tasarım Eğitimi (26-27 Şubat 2020) verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.