Trabzon’da çocuklar Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile eğlenceli vakit geçiriyor

Genel 18.02.2020 - 09:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’da çocuklar Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile eğlenceli vakit geçiriyor

Trabzon’da çocuklar Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile eğlenceli vakit geçiriyor   Trabzon’un kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ilgi görüyor. Trabzonlu çocuklar, kısa adı DOBİÇO olan Doğayı Bilen Çocuk Projesi kapsamında 21 Şubat Cuma gününe kadar eğlenceli vakit geçirecek.     Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile çocukların çevre ve doğa konusunda farkındalık sağlaması amaçlanıyor. Bir kültür ve spor projesi olan DOBİÇO, çocuklara doğayı anlamlandırma, kavrama ve estetik bir bakışla koruma bilinci kazandırma çabası taşıyor.   ‘Dönüşüm Çocuktan Başlar’ sloganı ile 21 Şubat Cuma gününe kadar saat 10.00-20.00 saatleri arasında Trabzon 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda çocuklarla buluşacak olan DOBİÇO TIR’ına çocuklar ilk gün yoğun ilgi gösterdi. Kurulan mobil sahnede maskotlar ve şarkılar eşliğinde çeşitli aktiviteler gerçekleştiren çocuklar, gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan çocuklara Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından boyama kitabı hediye edildi.

Trabzon’da çocuklar Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile eğlenceli vakit geçiriyor

 

Trabzon’un kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ilgi görüyor. Trabzonlu çocuklar, kısa adı DOBİÇO olan Doğayı Bilen Çocuk Projesi kapsamında 21 Şubat Cuma gününe kadar eğlenceli vakit geçirecek.

 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile çocukların çevre ve doğa konusunda farkındalık sağlaması amaçlanıyor. Bir kültür ve spor projesi olan DOBİÇO, çocuklara doğayı anlamlandırma, kavrama ve estetik bir bakışla koruma bilinci kazandırma çabası taşıyor.

 

‘Dönüşüm Çocuktan Başlar’ sloganı ile 21 Şubat Cuma gününe kadar saat 10.00-20.00 saatleri arasında Trabzon 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda çocuklarla buluşacak olan DOBİÇO TIR’ına çocuklar ilk gün yoğun ilgi gösterdi. Kurulan mobil sahnede maskotlar ve şarkılar eşliğinde çeşitli aktiviteler gerçekleştiren çocuklar, gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan çocuklara Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından boyama kitabı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.