Trabzonspor’un EN’leri istatistikleri alt üst etti

Trabzonspor 10.02.2020 - 12:20, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un EN’leri istatistikleri alt üst etti

Aldığı sonuçlarla değil futboluyla da takdir kazanan Trabzonspor istatistiklerde de dikkat çekiyor.
Trabzonspor’un EN’leri istatistikleri alt üst etti   EN İYİ AVERAJ'A SAHİP TAKIM   Aldığı sonuçlarla değil futboluyla da takdir kazanan Trabzonspor istatistiklerde de dikkat çekiyor. Bordo-Mavililer, Sivasspor ile ligin en çok galibiyet (12) alan takımı olarak göze çarpıyor. Fırtına attığı 45 golle tek başına ligin en skoreri olurken, kalesinde gördüğü 20 golle de Alanya’yla beraber en az gol yiyen 2. ekibi konumunda yer alıyor. Karadeniz ekibi böylece en iyi averaja (+25) sahip takım da oluyor. Şampiyonluğun yolunun geçtiği deplasmanlarda ise Bordo-Mavililer, en çok puan (18) toplayan ekip olarak zirvede yer alıyor.   EN FAZLA GALİBİYET ALAN TAKIM   Bordo-Mavililer oynadığı 20 maçın 12’sini kazandı. Maç eksiği olmasına rağmen ligde Fırtına’dan daha fazla galibiyet alan bir takım yok.     EN ÇOK GOL ATAN TAKIM   Hücum futboluyla beğeni kazanan Karadeniz ekibi tam 45 kez ağları sarstı. Bu alanda Trabzonspor’un en yakın takipçisi 41 golle Alanyaspor.   EN AZ GOL YİYEN 2. TAKIM   Fırtına 20 maçta kalesinde 20 gol gördü. Bordo-Mavililer, Galatasaray’ın (17) ardından Alanya (20) ile birlikte ligin en az gol yiyen ekibi.   DEPLASMANDA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM   Şampiyonluk yolunun geçtiği deplasmanlarda en çok puan toplayan takım Trabzonspor. Fırtına 9 dış saha sınavında 18 puanı hanesine yazdırdı.
Aldığı sonuçlarla değil futboluyla da takdir kazanan Trabzonspor istatistiklerde de dikkat çekiyor.

Trabzonspor’un EN’leri istatistikleri alt üst etti

 

EN İYİ AVERAJ'A SAHİP TAKIM

 

Aldığı sonuçlarla değil futboluyla da takdir kazanan Trabzonspor istatistiklerde de dikkat çekiyor. Bordo-Mavililer, Sivasspor ile ligin en çok galibiyet (12) alan takımı olarak göze çarpıyor. Fırtına attığı 45 golle tek başına ligin en skoreri olurken, kalesinde gördüğü 20 golle de Alanya’yla beraber en az gol yiyen 2. ekibi konumunda yer alıyor. Karadeniz ekibi böylece en iyi averaja (+25) sahip takım da oluyor. Şampiyonluğun yolunun geçtiği deplasmanlarda ise Bordo-Mavililer, en çok puan (18) toplayan ekip olarak zirvede yer alıyor.

 

EN FAZLA GALİBİYET ALAN TAKIM

 

Bordo-Mavililer oynadığı 20 maçın 12’sini kazandı. Maç eksiği olmasına rağmen ligde Fırtına’dan daha fazla galibiyet alan bir takım yok.

 

 

EN ÇOK GOL ATAN TAKIM

 

Hücum futboluyla beğeni kazanan Karadeniz ekibi tam 45 kez ağları sarstı. Bu alanda Trabzonspor’un en yakın takipçisi 41 golle Alanyaspor.

 

EN AZ GOL YİYEN 2. TAKIM

 

Fırtına 20 maçta kalesinde 20 gol gördü. Bordo-Mavililer, Galatasaray’ın (17) ardından Alanya (20) ile birlikte ligin en az gol yiyen ekibi.

 

DEPLASMANDA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM

 

Şampiyonluk yolunun geçtiği deplasmanlarda en çok puan toplayan takım Trabzonspor. Fırtına 9 dış saha sınavında 18 puanı hanesine yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.