Trabzon'da okullara 2 gün kar tatili

Genel 09.02.2020 - 13:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da okullara 2 gün kar tatili

Trabzon'da okullara 2 gün kar tatili   Trabzon'da etkili olan kar yağışı sebebiyle okulların 2 gün süreyle tatil edildiği duyruldu,işte İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklama;   Olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle Valiliğimizce ilimiz genelindeki tüm okul - kurumlarımızda Eğitim Öğretime 2 gün (10-11 Şubat 2020) süre ile ara verilmiştir.   Ayrıca engelli ve hamile personellerimiz de aynı günlerde izinli sayılacaktır.

Trabzon'da okullara 2 gün kar tatili

 

Trabzon'da etkili olan kar yağışı sebebiyle okulların 2 gün süreyle tatil edildiği duyruldu,işte İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklama;

 

Olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle Valiliğimizce ilimiz genelindeki tüm okul - kurumlarımızda Eğitim Öğretime 2 gün (10-11 Şubat 2020) süre ile ara verilmiştir.

 

Ayrıca engelli ve hamile personellerimiz de aynı günlerde izinli sayılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.