YUKATEL DENİZLİSPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor 23.01.2020 - 09:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

YUKATEL DENİZLİSPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda?   Bugün (perşembe) saat 17.00'de başlayacak karşılaşma Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi Ali Şansalan olacak ve onun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Kerem Ersoy üstlenecek. Maçın VAR hakemi Abdülkadir Bitigen AVAR hakemi de İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.   10 yıllık kupa hasretini sonlandırmak isteyen Trabzonspor, Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0’ın rövanşında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. Denizlispor-Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri... Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0'ın rövanşında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Trabzonspor'de tek hedef tur atlamak.   Sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanarak Denizli'deki maç öncesi avantaj sağlayan bordo-mavililer, rövanş mücadelesi öncesi rahat bir durumda.   Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz, Ekuban, Sturridge ve Fıratcan'ın sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in Trabzon'da oynanan ilk maçtaki 11'ine göre bugün kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor.     Bordo Mavililer en son 2009-10 sezonunda kupayı kazanmıştı   Ziraat Türkiye Kupası'nı 8 kez müzesine götüren ve en son 2009- 10 sezonunda bu sevinci yaşayan bordo-mavililer, 10 sezondur süren hasreti sonlandırmak istiyor. Son olarak Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nı kazanan Karadeniz devinin o günden bu yana bir daha yüzü gülmedi.   YUKATEL DENİZLİSPOR  TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ   DENİZLİSPOR: Tolgahan, Lopes, Muhammet, Oğuz, Zeki, Murawski, Recep, Onazi, Olcay, Rodallega, Sacko   TRABZONSPOR: Erce, Serkan, Hosseini, Campi, Kamil, Sosa, A. Parmak, Yusuf Sarı, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth

Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

 

Bugün (perşembe) saat 17.00'de başlayacak karşılaşma Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi Ali Şansalan olacak ve onun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Kerem Ersoy üstlenecek. Maçın VAR hakemi Abdülkadir Bitigen AVAR hakemi de İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

 

10 yıllık kupa hasretini sonlandırmak isteyen Trabzonspor, Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0’ın rövanşında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. Denizlispor-Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri...

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0'ın rövanşında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Trabzonspor'de tek hedef tur atlamak.

 

Sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanarak Denizli'deki maç öncesi avantaj sağlayan bordo-mavililer, rövanş mücadelesi öncesi rahat bir durumda.

 

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz, Ekuban, Sturridge ve Fıratcan'ın sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in Trabzon'da oynanan ilk maçtaki 11'ine göre bugün kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

 

 

Bordo Mavililer en son 2009-10 sezonunda kupayı kazanmıştı

 

Ziraat Türkiye Kupası'nı 8 kez müzesine götüren ve en son 2009- 10 sezonunda bu sevinci yaşayan bordo-mavililer, 10 sezondur süren hasreti sonlandırmak istiyor. Son olarak Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nı kazanan Karadeniz devinin o günden bu yana bir daha yüzü gülmedi.

 

YUKATEL DENİZLİSPOR  TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

 

DENİZLİSPOR: Tolgahan, Lopes, Muhammet, Oğuz, Zeki, Murawski, Recep, Onazi, Olcay, Rodallega, Sacko

 

TRABZONSPOR: Erce, Serkan, Hosseini, Campi, Kamil, Sosa, A. Parmak, Yusuf Sarı, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.