Trabzonspor’da Nwakaeme,Sosa, Sörloth ve Serkan açıklamalarda bulundular

Trabzonspor 20.01.2020 - 10:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’da Nwakaeme,Sosa, Sörloth ve Serkan açıklamalarda bulundular

Trabzonspor Kasımpaşa maçı sonrası Trabzonspor’un önemli isimleri Anthony Nwakaeme, Jose Sosa, Sörloth ve Serkan Asan açıklamalarda bulundular.
Trabzonspor’da Nwakaeme,Sosa, Sörloth ve Serkan açıklamalarda bulundular   Trabzonspor Kasımpaşa maçı sonrası Trabzonspor’un önemli isimleri  Anthony Nwakaeme, Jose Sosa, Sörloth ve Serkan Asan açıklamalarda bulundular.     Sosa: “Şansımız yaver gitti. Golleri erken bulduğunuz zaman biraz daha kontrollü şekilde oynama fırsatı buluyorsunuz. Yorgunluğun belirtileri ortaya çıkmadan gollerin erken gelmesi iyi oldu, bizi rahatlattı”   Sörloth: “Bazı maçlarda ilk yarı iyi oynayıp ikinci yarı kötü olabiliyorduk ama bugün 6 gol birden attık, güzel oldu. Farklı galibiyetten ve attığım gollerden dolayı çok mutluyum”     Anthony Nwakaeme: “Takımımı kutlamak istiyorum, harikaydık. Kale, defans, orta saha, forvet ile harikayız. Sosa var, Sörloth gibi golcümüz var. Böyle devam etmek istiyoruz”   Serkan Asan: “Maçtan sonra anneme ve babama gittim. Annem ağlıyordu, duygusal anlar yaşadık. Golü atıp onlara koşmak istiyordum. Ama maalesef olmadı. İnşallah onlara layık olurum”
Trabzonspor Kasımpaşa maçı sonrası Trabzonspor’un önemli isimleri Anthony Nwakaeme, Jose Sosa, Sörloth ve Serkan Asan açıklamalarda bulundular.

Trabzonspor’da Nwakaeme,SosaSörloth ve Serkan açıklamalarda bulundular

 

Trabzonspor Kasımpaşa maçı sonrası Trabzonspor’un önemli isimleri  Anthony Nwakaeme, Jose Sosa, Sörloth ve Serkan Asan açıklamalarda bulundular.

 

 

Sosa: “Şansımız yaver gitti. Golleri erken bulduğunuz zaman biraz daha kontrollü şekilde oynama fırsatı buluyorsunuz. Yorgunluğun belirtileri ortaya çıkmadan gollerin erken gelmesi iyi oldu, bizi rahatlattı”

 

Sörloth: “Bazı maçlarda ilk yarı iyi oynayıp ikinci yarı kötü olabiliyorduk ama bugün 6 gol birden attık, güzel oldu. Farklı galibiyetten ve attığım gollerden dolayı çok mutluyum”

 
 

Anthony Nwakaeme: “Takımımı kutlamak istiyorum, harikaydık. Kale, defans, orta saha, forvet ile harikayız. Sosa var, Sörloth gibi golcümüz var. Böyle devam etmek istiyoruz”

 

Serkan Asan: “Maçtan sonra anneme ve babama gittim. Annem ağlıyordu, duygusal anlar yaşadık. Golü atıp onlara koşmak istiyordum. Ama maalesef olmadı. İnşallah onlara layık olurum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.