Trabzonspor Denizlispor ZTK 2-0

Trabzonspor 16.01.2020 - 22:32, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Denizlispor ZTK 2-0

Trabzonspor Denizlispor ZTK 2-0   Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında Denizlispor'u 2-0 mağlup etti ve rövanş için avantaj sağladı. Bordo Mavililer'de Ünal Karaman'ın ardından takımın başına geçen Hüseyin Çimşir, takımıyla çıktığı ilk maçta galibiyet elde etmiş oldu.Trabzonspor'un gollerini 18'de Sosa, 79'da ise Nwakeme attı.

Trabzonspor Denizlispor ZTK 2-0

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında Denizlispor'u 2-0 mağlup etti ve rövanş için avantaj sağladı. Bordo Mavililer'de Ünal Karaman'ın ardından takımın başına geçen Hüseyin Çimşir, takımıyla çıktığı ilk maçta galibiyet elde etmiş oldu.Trabzonspor'un gollerini 18'de Sosa, 79'da ise Nwakeme attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.