Hasanʹın görüntüsünü çeken kişi ortaya çıktı

Yaşam-Çevre 15.01.2020 - 10:47, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hasanʹın görüntüsünü çeken kişi ortaya çıktı

Hasanʹın görüntüsünü çeken kişi ortaya çıktı   Sosyal medyada yer alan videosu ile ilgi odağı haline gelen Hasan Maden ile röportaj yapıp sosyal medyaya yükleyen kişinin akademisyen Erdinç Üçüncü olduğu ortaya çıktı. Almanyaʹda yaşadığını ve kısa bir süre önce akraba ziyareti için Ankaraʹya geldiğini söyleyen Üçüncü, Kızılayʹda geçen Cuma günü akşamı Hasan Maden ile karşılaştığını belirtti. Üçüncü, yemek için bir lokantaya girerken, Hasanʹın yanına yaklaşarak, ʹSelpak alır mısınızʹ dediğini söyleyerek, şöyle konuştu:ˮAlırımʹ dedim ve Hasanʹı öyle tanıdım. Onu tanıdıkça hayran kaldım, muhteşem bir şey ortaya çıktı. Her şeyini kaybetmiş ama umudunu kaybetmemiş. Onun o durumunu görünce çekim yapma isteği oluştu bende. Çünkü Hasanʹa yardım etmem gerektiğini hissettim. Üzüldüm durumuna ama belli etmedim, çünkü gururlu bir çocuk. Yemek yemeye davet ettim, kendisini gelmedi. Buna rağmen dik duruşu ve onurlu oluşu beni çok etkiledi.   YARDIM İÇİN HERKES BANA ULAŞTI   Üçüncü, çektiği videoyu daha sonra sosyal medya hesabına yüklediğini söyleyerek, ˮMüthiş bir patlama oldu. Video izlenmeye başlayınca Hasanʹa kalıcı yardımların geleceğini biliyordum. Hakikaten de öyle oldu. Bugün Hasan emin ellerde sağlık kontrolleri yapılıyor. Sahip çıkıldı bu anlamda çok mutluyum. Videoyu paylaşınca benim telefonlarım hiç susmadı. Sosyal medyadan yardım etmek isteyen herkes bana ulaştı. İş adamları, sanatçılar, medya, dernekler, federasyonlar hepsi benimle iletişime geçti. Hasanʹı bulup yardım etmek isteyen yüzlerce insan buraya geldi ve Hasanʹı aradıˮ diye konuştu.    (HaberTürk.com)

Hasanʹın görüntüsünü çeken kişi ortaya çıktı

 

Sosyal medyada yer alan videosu ile ilgi odağı haline gelen Hasan Maden ile röportaj yapıp sosyal medyaya yükleyen kişinin akademisyen Erdinç Üçüncü olduğu ortaya çıktı. Almanyaʹda yaşadığını ve kısa bir süre önce akraba ziyareti için Ankaraʹya geldiğini söyleyen Üçüncü, Kızılayʹda geçen Cuma günü akşamı Hasan Maden ile karşılaştığını belirtti. Üçüncü, yemek için bir lokantaya girerken, Hasanʹın yanına yaklaşarak, ʹSelpak alır mısınızʹ dediğini söyleyerek, şöyle konuştu:ˮAlırımʹ dedim ve Hasanʹı öyle tanıdım. Onu tanıdıkça hayran kaldım, muhteşem bir şey ortaya çıktı. Her şeyini kaybetmiş ama umudunu kaybetmemiş. Onun o durumunu görünce çekim yapma isteği oluştu bende. Çünkü Hasanʹa yardım etmem gerektiğini hissettim. Üzüldüm durumuna ama belli etmedim, çünkü gururlu bir çocuk. Yemek yemeye davet ettim, kendisini gelmedi. Buna rağmen dik duruşu ve onurlu oluşu beni çok etkiledi.

 

YARDIM İÇİN HERKES BANA ULAŞTI

 

Üçüncü, çektiği videoyu daha sonra sosyal medya hesabına yüklediğini söyleyerek, ˮMüthiş bir patlama oldu. Video izlenmeye başlayınca Hasanʹa kalıcı yardımların geleceğini biliyordum. Hakikaten de öyle oldu. Bugün Hasan emin ellerde sağlık kontrolleri yapılıyor. Sahip çıkıldı bu anlamda çok mutluyum. Videoyu paylaşınca benim telefonlarım hiç susmadı. Sosyal medyadan yardım etmek isteyen herkes bana ulaştı. İş adamları, sanatçılar, medya, dernekler, federasyonlar hepsi benimle iletişime geçti. Hasanʹı bulup yardım etmek isteyen yüzlerce insan buraya geldi ve Hasanʹı aradıˮ diye konuştu. 

 

(HaberTürk.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.