Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir Antalya kampını değerlendirdi

Trabzonspor 10.01.2020 - 17:55, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir Antalya kampını değerlendirdi

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir Antalya kampını değerlendirdi   Spor Toto Süper Ligin 2. yarısı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Trabzonspor bugün hazırlık maçında Partizan ile karşılaştı.   Rakibini 1 - 0 mağlup eden bordo-mavililerde teknik direktör Hüseyin Çimşir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Çimşir, özetle şu ifadeleri kullandı:   Özellikle ilk yarı ikinci yarının başı da dahil ne istediğini bilen, hareketliliği olan takım gördük. Antrenmanlarda çok çalışma imkanı olmadı. Onları yapma istekleri arzularını sahada görünce insan mutlu oluyor. Arkadaşlıkları, konsantrasyonları çok iyiydi. Artılarımız çok daha fazlaydı. Eksilerimiz yok mu var. Onları aza indirip artıları çoğaltmamız lazım.   Bildiğimiz oyuncularımız vardı. Alttan görmek istediğimiz oyuncular vardı. Onların ağabeyleri ile beraber burada zorluğa nasıl direnç vereceklerini görmek istiyorduk. Kalabalık oyuncu topluluğu ile geldik. Hepsine şans vermeye çalıştım. Gayet iyi geçtiğini düşünüyorum. Novak, Yusuf ve Uğurcan bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta takımla beraber başlayacaklarını düşünüyorum. Bunun garantisi yok. Ama önümüzde ki hafta başlarlar diye düşünüyorum, ifadelerini kullandı.  

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir Antalya kampını değerlendirdi

 

Spor Toto Süper Ligin 2. yarısı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Trabzonspor bugün hazırlık maçında Partizan ile karşılaştı.

 

Rakibini 1 - 0 mağlup eden bordo-mavililerde teknik direktör Hüseyin Çimşir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Çimşir, özetle şu ifadeleri kullandı:

 

Özellikle ilk yarı ikinci yarının başı da dahil ne istediğini bilen, hareketliliği olan takım gördük. Antrenmanlarda çok çalışma imkanı olmadı. Onları yapma istekleri arzularını sahada görünce insan mutlu oluyor. Arkadaşlıkları, konsantrasyonları çok iyiydi. Artılarımız çok daha fazlaydı. Eksilerimiz yok mu var. Onları aza indirip artıları çoğaltmamız lazım.

 

Bildiğimiz oyuncularımız vardı. Alttan görmek istediğimiz oyuncular vardı. Onların ağabeyleri ile beraber burada zorluğa nasıl direnç vereceklerini görmek istiyorduk. Kalabalık oyuncu topluluğu ile geldik. Hepsine şans vermeye çalıştım. Gayet iyi geçtiğini düşünüyorum. Novak, Yusuf ve Uğurcan bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta takımla beraber başlayacaklarını düşünüyorum. Bunun garantisi yok. Ama önümüzde ki hafta başlarlar diye düşünüyorum, ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.