Trabzonspor TS Club Beylikdüzü mağazası açıldı

Trabzonspor 13.12.2019 - 17:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor TS Club Beylikdüzü mağazası açıldı

Trabzonspor Kulübü lisanslı ürünlerinin satıldığı 19. TS CLUB mağazası Beylikdüzü’nde açıldı. Bugün satışa başlayan mağaza, Beylikdüzü Migros AVM’de (-1. kat) tüm Bordo Mavili taraftarın hizmetine girdi.
Trabzonspor TS Club Beylikdüzü mağazası açıldı   Trabzonspor Kulübü lisanslı ürünlerinin satıldığı 19. TS CLUB mağazası Beylikdüzü’nde açıldı. Bugün satışa başlayan mağaza, Beylikdüzü Migros AVM’de (-1. kat) tüm Bordo Mavili taraftarın hizmetine girdi.   Mağazamızın satışa başladığını resmi açılışın ise 21 Aralık Cumartesi günü yapılacağını belirten TS CLUB’lardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Orhan, “Taraftarlarımızın teveccühüyle tarihi satış rakamlarına ulaştığımız TS CLUB mağazalarına bugün itibariyle bir yenisini daha ekledik. Trabzon dışındaki TS CLUB mağazalarımız arasında ilk sırayı almayı hedeflediğimiz mağazamızın tüm TS CLUB’lar arasında da zirvede olmasını planlıyoruz” dedi.   Yalçın Orhan sözlerini şöyle sürdürdü;   “Geçtiğimiz yıl, tarihimizin en yüksek cirolarına ulaştığımız TS CLUB’larda bu yıl kendi rekorlarımızın üstüne çıkarak 100’e varan bir büyüme gerçekleştirdik. 25 milyon TL ciro ile kapattığımız 2018 yılını, bu sene henüz 6 aylık periyodunda 96 artış kaydederek 42 milyon TL seviyelerine yükselttik. Geçtiğimiz yıl 80 bin forma satışı gerçekleştiren kulübümüz, bu yıl 123 artışla 130 bin forma satışı yaptı ve yapmaya da devam ediyoruz. Yine kendi markamız olan TS CLUB markalı ürünlerde geçtiğimiz yıla oranla 72’lik bir artış sağladık. Camiamızın kulübümüze olan bağlılığı, taraftarlarımızın yoğun ilgisi ve beğenisiyle bugün TS CLUB mağazalarımıza bir yenisini ekledik. Tüm Trabzonsporlulara hayırlı olmasını diliyorum”   Beylikdüzü TS CLUB mağazamızın yeni bir dekor ve tasarımla taraftarlarımıza hizmet vereceğini belirten Yalçın Orhan, “TS CLUB olarak bir yeniliğe daha imza atarak yaklaşık 8 ay önce logomuzu ve mağazalarımızın dekorunu değiştirmiştik. Beylikdüzü mağazamız yeni dekor ve yeni logoyla hizmete giren ilk mağazamız olacak. Ayrıca resmi açılışımız Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun da katılımıyla 21 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. Yeni ürünlerimiz ve geniş ürün yelpazesiyle taraftarlarımıza hizmet verecek olan TS CLUB mağazamıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.  
Trabzonspor Kulübü lisanslı ürünlerinin satıldığı 19. TS CLUB mağazası Beylikdüzü’nde açıldı. Bugün satışa başlayan mağaza, Beylikdüzü Migros AVM’de (-1. kat) tüm Bordo Mavili taraftarın hizmetine girdi.

Trabzonspor TS Club Beylikdüzü mağazası açıldı

 

Trabzonspor Kulübü lisanslı ürünlerinin satıldığı 19. TS CLUB mağazası Beylikdüzü’nde açıldı. Bugün satışa başlayan mağaza, Beylikdüzü Migros AVM’de (-1. kat) tüm Bordo Mavili taraftarın hizmetine girdi.

 

Mağazamızın satışa başladığını resmi açılışın ise 21 Aralık Cumartesi günü yapılacağını belirten TS CLUB’lardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Orhan, “Taraftarlarımızın teveccühüyle tarihi satış rakamlarına ulaştığımız TS CLUB mağazalarına bugün itibariyle bir yenisini daha ekledik. Trabzon dışındaki TS CLUB mağazalarımız arasında ilk sırayı almayı hedeflediğimiz mağazamızın tüm TS CLUB’lar arasında da zirvede olmasını planlıyoruz” dedi.

 

Yalçın Orhan sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Geçtiğimiz yıl, tarihimizin en yüksek cirolarına ulaştığımız TS CLUB’larda bu yıl kendi rekorlarımızın üstüne çıkarak 100’e varan bir büyüme gerçekleştirdik. 25 milyon TL ciro ile kapattığımız 2018 yılını, bu sene henüz 6 aylık periyodunda 96 artış kaydederek 42 milyon TL seviyelerine yükselttik. Geçtiğimiz yıl 80 bin forma satışı gerçekleştiren kulübümüz, bu yıl 123 artışla 130 bin forma satışı yaptı ve yapmaya da devam ediyoruz. Yine kendi markamız olan TS CLUB markalı ürünlerde geçtiğimiz yıla oranla 72’lik bir artış sağladık. Camiamızın kulübümüze olan bağlılığı, taraftarlarımızın yoğun ilgisi ve beğenisiyle bugün TS CLUB mağazalarımıza bir yenisini ekledik. Tüm Trabzonsporlulara hayırlı olmasını diliyorum”

 

Beylikdüzü TS CLUB mağazamızın yeni bir dekor ve tasarımla taraftarlarımıza hizmet vereceğini belirten Yalçın Orhan, “TS CLUB olarak bir yeniliğe daha imza atarak yaklaşık 8 ay önce logomuzu ve mağazalarımızın dekorunu değiştirmiştik. Beylikdüzü mağazamız yeni dekor ve yeni logoyla hizmete giren ilk mağazamız olacak. Ayrıca resmi açılışımız Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun da katılımıyla 21 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. Yeni ürünlerimiz ve geniş ürün yelpazesiyle taraftarlarımıza hizmet verecek olan TS CLUB mağazamıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.