Trabzonspor Şırnak'tan gelen öğrencileri misafir etti

Trabzonspor 30.11.2019 - 17:42, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Şırnak'tan gelen öğrencileri misafir etti

Trabzonspor Şırnak'tan gelen öğrencileri misafir etti   Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’nun himayelerinde gerçekleşen proje kapsamında Şırnak’tan Trabzon’a gelen öğrencileri Trabzonspor kulübünde misafir edildi.   Şırnak Uludere Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okuyan 45 öğrenci ve okul personeli, bugün Trabzon'a gelerek Trabzonspor'u ziyaret etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetim kurulu üyelerininde de yer aldığı ziyarette öğrencilere forma hediye edildi.   Yarın oynanacak olan Trabzonspor – Galatasaray karşılaşmasında Bordo-Mavi formalarıyla tribünde yerlerini alacak olan öğrenciler maçın ardından şehrimizi gezdikten sonra Şırnak’a dönecek.

Trabzonspor Şırnak'tan gelen öğrencileri misafir etti

 

Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’nun himayelerinde gerçekleşen proje kapsamında Şırnak’tan Trabzon’a gelen öğrencileri Trabzonspor kulübünde misafir edildi.

 

Şırnak Uludere Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okuyan 45 öğrenci ve okul personeli, bugün Trabzon'a gelerek Trabzonspor'u ziyaret etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetim kurulu üyelerininde de yer aldığı ziyarette öğrencilere forma hediye edildi.

 

Yarın oynanacak olan Trabzonspor – Galatasaray karşılaşmasında Bordo-Mavi formalarıyla tribünde yerlerini alacak olan öğrenciler maçın ardından şehrimizi gezdikten sonra Şırnak’a dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.