Trabzon daha estetik bir kent olacak

Genel 22.11.2019 - 14:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon daha estetik bir kent olacak

TRABZON, DAHA ESTETİK BİR KENT OLACAK   Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı oturumlarına bugün devam edildi.   Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman’ın başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kent Estetik Kurulunun yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun başkanlığını yürüteceği Kent Estetik Kurulu, sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla 8 üyeden oluşacak ve Trabzon’un daha güzel, daha estetik hale getirilmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirecek.       KIZLAR MANASTIRI YENİDEN BÜYÜKŞEHİR’İN   Büyükşehir Belediye Meclisinde ayrıca alınan kararla, tarihi Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi. Gerekli restorasyon çalışmalarının bakanlık marifeti ile yapılması için devredilmiş olan manastır, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden Büyükşehir Belediyesi bünyesine alındı. Büyükşehir Belediyesi, tarihi manastırı yakın zamanda ziyarete açacak.       Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 9’uncu toplantısı ilgili gündem maddelerinin karara bağlanması ile tamamlandı. Büyükşehir Belediye Meclisi, çalışmalarına yarın (22 Kasım Cuma) devam edecek.  

TRABZON, DAHA ESTETİK BİR KENT OLACAK

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı oturumlarına bugün devam edildi.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman’ın başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kent Estetik Kurulunun yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun başkanlığını yürüteceği Kent Estetik Kurulu, sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla 8 üyeden oluşacak ve Trabzon’un daha güzel, daha estetik hale getirilmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirecek.

 

 

 

KIZLAR MANASTIRI YENİDEN BÜYÜKŞEHİR’İN

 

Büyükşehir Belediye Meclisinde ayrıca alınan kararla, tarihi Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi. Gerekli restorasyon çalışmalarının bakanlık marifeti ile yapılması için devredilmiş olan manastır, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden Büyükşehir Belediyesi bünyesine alındı. Büyükşehir Belediyesi, tarihi manastırı yakın zamanda ziyarete açacak.

 

 

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 9’uncu toplantısı ilgili gündem maddelerinin karara bağlanması ile tamamlandı. Büyükşehir Belediye Meclisi, çalışmalarına yarın (22 Kasım Cuma) devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.