Trabzonspor'dan Fanatik gazetesinin o haberine açıklama geldi

Trabzonspor 19.11.2019 - 11:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'dan Fanatik gazetesinin o haberine açıklama geldi

Trabzonspor'dan Fanatik gazetesinin o haberine açıklama geldi   Trabzonspor kulübü Resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;   Bugün Fanatik Gazetesi’nde Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun demeci olarak yayınlanan ve Serhat Demirtaş imzasını taşıyan “SOSA’DAN HERKES RAHATSIZ” başlıklı haber gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır. Başkanımız Sayın Ahmet Ağoğlu’nun ilgili medya kuruluşuna böyle bir açıklaması olmamıştır.   Kamuoyunun dikkatine sunulur.   Saygılarımızla...   İşte Yalanlanan Fanatik gazetesindeki O haber     Ahmet Ağaoğlu: Sosa'dan herkes rahatsız Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan FANATİK’e özel açıklamalar... “Sosa’nın aldığı parayı kimse konuşmuyor... Çünkü sahada o kadar çok koşuyor ki, takımdaki herkesi ateşe atıyor. Gençler ondan rahatsız! 34 yaşındaki kaptan böyle koşunca, kendileri de daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini görüyorlar”

Trabzonspor'dan Fanatik gazetesinin o haberine açıklama geldi

 

Trabzonspor kulübü Resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

Bugün Fanatik Gazetesi’nde Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun demeci olarak yayınlanan ve Serhat Demirtaş imzasını taşıyan “SOSA’DAN HERKES RAHATSIZ” başlıklı haber gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır. Başkanımız Sayın Ahmet Ağoğlu’nun ilgili medya kuruluşuna böyle bir açıklaması olmamıştır.

 

Kamuoyunun dikkatine sunulur.

 

Saygılarımızla...

 

İşte Yalanlanan Fanatik gazetesindeki O haber

 

 

Ahmet Ağaoğlu: Sosa'dan herkes rahatsız

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan FANATİK’e özel açıklamalar... “Sosa’nın aldığı parayı kimse konuşmuyor... Çünkü sahada o kadar çok koşuyor ki, takımdaki herkesi ateşe atıyor. Gençler ondan rahatsız! 34 yaşındaki kaptan böyle koşunca, kendileri de daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini görüyorlar”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.