Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor

Trabzonspor 19.11.2019 - 11:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor   Trabzonspor'da Ankaragücü maçı öncesi gözler Daniel Sturridge'in üzerinde. Göztepe ve Alanyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen İngiliz yıldız, milli arada ülkesine gitmişti. Yıldız futbolcunun sakatlığı tamamen geçti. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlıklar yüzünden şu ana kadar bekleneni veremeyen Daniel Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor.   Daniel Sturridge'nin Aldığı süreye rağmen 2 gol 1 asisti bulunuyor.   Lige verilen milli arada ülkesinde tedavi olan ve sakatlığı tamamen geçen oyuncu, Trabzon'da hazırlıklarını tamamlayacak ve Ankaragücü maçında hocasının görev vermesi halinde sahada yerini alacak.   "KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM"   Yıldız oyuncunun Trabzon'da son bir kez kontrollerinin de yapılacağı bildirildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Yıldız oyuncuyu almak önemli değil, onun oynayabileceği iklimi hazırlamak çok daha önemli" diyerek, Sturridge'nin üzerine titrediklerini bildirmişti.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor

 

Trabzonspor'da Ankaragücü maçı öncesi gözler Daniel Sturridge'in üzerinde. Göztepe ve Alanyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen İngiliz yıldız, milli arada ülkesine gitmişti. Yıldız futbolcunun sakatlığı tamamen geçti.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlıklar yüzünden şu ana kadar bekleneni veremeyen Daniel Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor.

 

Daniel Sturridge'nin Aldığı süreye rağmen 2 gol 1 asisti bulunuyor.

 

Lige verilen milli arada ülkesinde tedavi olan ve sakatlığı tamamen geçen oyuncu, Trabzon'da hazırlıklarını tamamlayacak ve Ankaragücü maçında hocasının görev vermesi halinde sahada yerini alacak.

 

"KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM"

 

Yıldız oyuncunun Trabzon'da son bir kez kontrollerinin de yapılacağı bildirildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Yıldız oyuncuyu almak önemli değil, onun oynayabileceği iklimi hazırlamak çok daha önemli" diyerek, Sturridge'nin üzerine titrediklerini bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.