Trabzonspor’da izin günü

Trabzonspor 18.11.2019 - 10:03, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’da izin günü

Trabzonspor’da izin günü     Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde dün sabah 10.00’da yapılan günün ilk antrenmanının ardından, Kaptan Dozer Cemil Usta Sahasında akşam 16.00’da yapılan günün ikinci antrenmanında sprintler ve dayanıklılık esaslı orta büyüklükte alan oyunları oynandı.     Bugünü izinli geçirecek olan Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.   Öte yandan sakatlığı geçen Obi Mikel'in Ankaragücü maçında oynaması bekleniyor.    Trabzonspor Abdulkadir Parmak için Tahkim’e başvurdu   Bordo Mavililer’in başarılı orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak milli ara öncesinde son oynanan Alanya karşılaşmasında kırmızı kart görmüş ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 2 maç ceza vermişti.   Böylece 25 yaşındaki oyuncu, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarında görev yapamayacak. Bu cezanın ağır olduğunu düşünen Trabzonspor yönetimi, kararı Tahkim’e taşıyacak.   Bu itiraz sonucunda ceza bir maça inerse Abdulkadir, Galatasaray maçında sahada olabilecek.   Kaptan Jose Sosa ve Filip Novak'ın sözleşmeleri uzatıldı   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yayıncı kuruluş Bein Sports’un konuğu olduğu programda Çok önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaptan Jose Sosa’nın sözleşmesi hakında İlk kez bu kadar net konuşan Ağaoğlu, “Sosa yüzde 99 kalacak. Ben hatta şöyle söyleyeyim; kaldı da. Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp detayları görüşüyor. Sosa futbolu bıraktıktan sonra da Trabzonspor’da görmeyi arzuladığım bir oyuncu” dedi. Sosa’ya artık ‘tamam’ gözüyle bakılıyor.Sözleşmesi bitecek bir diğer oyuncu Filip Novak’la da artık imza aşamasına geldi.   İki oyuncuyla aynı anda sözleşme imzalanması gündmde.    

Trabzonspor’da izin günü

 

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde dün sabah 10.00’da yapılan günün ilk antrenmanının ardından, Kaptan Dozer Cemil Usta Sahasında akşam 16.00’da yapılan günün ikinci antrenmanında sprintler ve dayanıklılık esaslı orta büyüklükte alan oyunları oynandı.

 

 

Bugünü izinli geçirecek olan Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 

Öte yandan sakatlığı geçen Obi Mikel'in Ankaragücü maçında oynaması bekleniyor. 

 

Trabzonspor Abdulkadir Parmak için Tahkim’e başvurdu

 

Bordo Mavililer’in başarılı orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak milli ara öncesinde son oynanan Alanya karşılaşmasında kırmızı kart görmüş ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 2 maç ceza vermişti.

 

Böylece 25 yaşındaki oyuncu, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarında görev yapamayacak. Bu cezanın ağır olduğunu düşünen Trabzonspor yönetimi, kararı Tahkim’e taşıyacak.

 

Bu itiraz sonucunda ceza bir maça inerse Abdulkadir, Galatasaray maçında sahada olabilecek.

 

Kaptan Jose Sosa ve Filip Novak'ın sözleşmeleri uzatıldı

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yayıncı kuruluş Bein Sports’un konuğu olduğu programda Çok önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaptan Jose Sosa’nın sözleşmesi hakında İlk kez bu kadar net konuşan Ağaoğlu, “Sosa yüzde 99 kalacak. Ben hatta şöyle söyleyeyim; kaldı da. Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp detayları görüşüyor. Sosa futbolu bıraktıktan sonra da Trabzonspor’da görmeyi arzuladığım bir oyuncu” dedi. Sosa’ya artık ‘tamam’ gözüyle bakılıyor.Sözleşmesi bitecek bir diğer oyuncu Filip Novak’la da artık imza aşamasına geldi.

 

İki oyuncuyla aynı anda sözleşme imzalanması gündmde.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.