İstanbul’da Trabzon’un el sanatları ve Coğrafi İşaretli ürünleri tanıtıldı

Genel 13.11.2019 - 11:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

İstanbul’da Trabzon’un el sanatları ve Coğrafi İşaretli ürünleri tanıtıldı

İstanbul’da Trabzon’un el sanatları ve Coğrafi İşaretli ürünleri tanıtıldı   İstanbul’da düzenlenen Craft İstanbul El Sanatları Fuarı’nda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından açılan stantta Trabzon’un el sanatları ve Coğrafi İşaretli Ürünleri tanıtıldı.       TTSO’nun standında Sürmene Bıçağı, Trabzon Telkari ve Hasırı, Çarşıbaşı Keşanı başta olmak üzere Trabzon’un el sanatları ürünleri yer aldı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden çok sayıda katılımın olduğu fuarda büyük ilgi gören TTSO standını öğrenciler de ziyaret etti.

İstanbul’da Trabzon’un el sanatları ve Coğrafi İşaretli ürünleri tanıtıldı

 

İstanbul’da düzenlenen Craft İstanbul El Sanatları Fuarı’nda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından açılan stantta Trabzon’un el sanatları ve Coğrafi İşaretli Ürünleri tanıtıldı.

 

 

 

TTSO’nun standında Sürmene Bıçağı, Trabzon Telkari ve Hasırı, Çarşıbaşı Keşanı başta olmak üzere Trabzon’un el sanatları ürünleri yer aldı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden çok sayıda katılımın olduğu fuarda büyük ilgi gören TTSO standını öğrenciler de ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.