Trabzon değerleriyle buluşuyor

Yaşam-Çevre 12.11.2019 - 11:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon değerleriyle buluşuyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kültür Sanat Çalıştayı’ düzenleniyor.
Trabzon değerleriyle buluşuyor   BÜYÜKŞEHİR TRABZON’U DEĞERLERİYLE BULUŞTURUYOR   Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kültür Sanat Çalıştayı’ düzenleniyor.   Çalıştay ile Trabzon’un kültür ve sanat alanındaki mevcut durum ve konumunun tespit edilmesi, kültür ve sanat alanında ihtiyaç ve önceliklerin belirlenmesi ile şehrin kültür sanat altyapısı bakımından zenginleştirilmesi hedefleniyor.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde, resmi kurumlar, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yürütülen çalışmalar sonucunda gerçekleştirilecek çalıştayın Trabzon’a kültür sanat alanında büyük katkı sunacağı düşünülüyor. Çalıştay ile Trabzon’da eksikliği hissedilen kültür sanat faaliyetlerinin artırılması için de önemli bir adım atılmış olacak.   12 Kasım 2019 Salı günü saat 17.30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek çalıştayın ilk ayağına kültür sanat alanındaki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak. Edebiyat, Fotoğraf, Halk Oyunları, Mizah, Müzik, Resim, Heykel ve Plastik Sanatlar, Sinema ve Tiyatro dallarında oluşturulan çalışma gruplarının belirlediği grup temsilcilerinin konuşmacı olarak katılacağı panel ise 15 Kasım 2019 Cuma günü saat 18.00’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kültür Sanat Çalıştayı’ düzenleniyor.

Trabzon değerleriyle buluşuyor

 

BÜYÜKŞEHİR TRABZON’U DEĞERLERİYLE BULUŞTURUYOR

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kültür Sanat Çalıştayı’ düzenleniyor.

 

Çalıştay ile Trabzon’un kültür ve sanat alanındaki mevcut durum ve konumunun tespit edilmesi, kültür ve sanat alanında ihtiyaç ve önceliklerin belirlenmesi ile şehrin kültür sanat altyapısı bakımından zenginleştirilmesi hedefleniyor.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde, resmi kurumlar, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yürütülen çalışmalar sonucunda gerçekleştirilecek çalıştayın Trabzon’a kültür sanat alanında büyük katkı sunacağı düşünülüyor. Çalıştay ile Trabzon’da eksikliği hissedilen kültür sanat faaliyetlerinin artırılması için de önemli bir adım atılmış olacak.

 

12 Kasım 2019 Salı günü saat 17.30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek çalıştayın ilk ayağına kültür sanat alanındaki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak. Edebiyat, Fotoğraf, Halk Oyunları, Mizah, Müzik, Resim, Heykel ve Plastik Sanatlar, Sinema ve Tiyatro dallarında oluşturulan çalışma gruplarının belirlediği grup temsilcilerinin konuşmacı olarak katılacağı panel ise 15 Kasım 2019 Cuma günü saat 18.00’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.