Abdulkadir Parmak'ın kırmızı kart pozisyonununda eski hakemlerin yorumları

Trabzonspor 11.11.2019 - 08:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Abdulkadir Parmak'ın kırmızı kart pozisyonununda eski hakemlerin yorumları

Abdulkadir Parmak'ın kırmızı kart pozisyonununda eski hakemlerin yorumları   Dün oynanan Trabzonspor Alanyaspor maçının 25. dakikasında Abdulkadir Parmak'ın sarı kartlık müdahelesinde hakem Abdulkadir Bitigen direkt kırmızı kartına başvurdu. Trabzonspor taraftarı bu karara isyan etti. VAR'ın başında oturan Özgür Türkalp'ten de pozisyonu tekrar incelemesi için orta hakem Bitigen'e tavsiye kararı çıkmadı.   VAR'IN SORUMLULUK ALANINDA   VAR uygulaması 4 maddeye bakıyor. Goller, penaltı veya penaltı olmayan pozisyonlar, yanlış oyuncuya kırmızı kart verilmesi ile direkt kırmızı kartlar. Direkt çıkan kırmızı kartlarda açık bir hata varsa VAR'ın bunu orta hakeme bildirmesi gerekiyor. Ancak sistem yine işlemedi.     AHMET ÇAKAR: HAREKET CEPHEDEN   MHK ve Zekeriya efendi nasılsınız? Kırmızı doğru mu? Tabii ki yanlış. Abdulkadir Parmak'ın düşüncesi top ve topa dokunuyor. Hareket cepheden. Karar kesin yanlış. Hadi şimdi bu rezilliği Trabzon'a anlatın bakalım.   SELÇUK DERELİ: BİR REZALET YAŞANIYOR   Abdulkadir Parmak'a gösterilen kırmızı kart tamamen yanlış. Böyle kırmızı kart olmaz. A.Parmak topa müdahale ediyor. Sonra ayağının tabanı rakiple buluşuyor. Bunun karşılığı sarı karttır. Hakem rezaleti yaşanıyor.   ABDULLAH YILMAZ: MHK HARAKİRİ YAPTI   Abdulkadir Bitigen'in bu maça hazır olmadığını günler öncesinden söylemiştim. MHK'nin ateşle oynadığını da söyledim. MHK'nin bu atamayla harakiri yaptığını da söyledim. Pozisyon yüzde 100 sarı kart.

Abdulkadir Parmak'ın kırmızı kart pozisyonununda eski hakemlerin yorumları

 

Dün oynanan Trabzonspor Alanyaspor maçının 25. dakikasında Abdulkadir Parmak'ın sarı kartlık müdahelesinde hakem Abdulkadir Bitigen direkt kırmızı kartına başvurdu. Trabzonspor taraftarı bu karara isyan etti. VAR'ın başında oturan Özgür Türkalp'ten de pozisyonu tekrar incelemesi için orta hakem Bitigen'e tavsiye kararı çıkmadı.

 

VAR'IN SORUMLULUK ALANINDA

 

VAR uygulaması 4 maddeye bakıyor. Goller, penaltı veya penaltı olmayan pozisyonlar, yanlış oyuncuya kırmızı kart verilmesi ile direkt kırmızı kartlar. Direkt çıkan kırmızı kartlarda açık bir hata varsa VAR'ın bunu orta hakeme bildirmesi gerekiyor. Ancak sistem yine işlemedi.

 

 

AHMET ÇAKAR: HAREKET CEPHEDEN

 

MHK ve Zekeriya efendi nasılsınız? Kırmızı doğru mu? Tabii ki yanlış. Abdulkadir Parmak'ın düşüncesi top ve topa dokunuyor. Hareket cepheden. Karar kesin yanlış. Hadi şimdi bu rezilliği Trabzon'a anlatın bakalım.

 

SELÇUK DERELİ: BİR REZALET YAŞANIYOR

 

Abdulkadir Parmak'a gösterilen kırmızı kart tamamen yanlış. Böyle kırmızı kart olmaz. A.Parmak topa müdahale ediyor. Sonra ayağının tabanı rakiple buluşuyor. Bunun karşılığı sarı karttır. Hakem rezaleti yaşanıyor.

 

ABDULLAH YILMAZ: MHK HARAKİRİ YAPTI

 

Abdulkadir Bitigen'in bu maça hazır olmadığını günler öncesinden söylemiştim. MHK'nin ateşle oynadığını da söyledim. MHK'nin bu atamayla harakiri yaptığını da söyledim. Pozisyon yüzde 100 sarı kart.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.