Trabzonspor'dan Sörloth'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Trabzonspor 10.11.2019 - 20:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'dan Sörloth'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Trabzonspor'dan Sörloth'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı   Trabzonspor Kulüp Doktoru M. Hakan Ayaz, futbolcumuz Alexander Sörloth’un sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu   Oyuncunun hastanede kontrolden geçtiğini belirten Hakan Ayaz, “Bu akşam oynadığımız Alanyaspor karşılaşmasında başına aldığı darbe sonrası tedbir amaçlı oyundan alınan ve hastaneye götürülen Alexander Sörloth’un sağlık durumunda yapılan kontroller sonrasında herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmamıştır” dedi.

Trabzonspor'dan Sörloth'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

 

Trabzonspor Kulüp Doktoru M. Hakan Ayaz, futbolcumuz Alexander Sörloth’un sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu

 

Oyuncunun hastanede kontrolden geçtiğini belirten Hakan Ayaz, “Bu akşam oynadığımız Alanyaspor karşılaşmasında başına aldığı darbe sonrası tedbir amaçlı oyundan alınan ve hastaneye götürülen Alexander Sörloth’un sağlık durumunda yapılan kontroller sonrasında herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmamıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.