Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altay oldu

Trabzonspor 06.11.2019 - 17:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altay oldu

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altay oldu   Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni bugün saat 15.00’te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı.   Trabzonspor Kulübü adına Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin’in katıldığı kura çekiminde, İzmir temsilcisi Altay Bordo Mavililerin rakibi oldu. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ve ilk karşılaşmayı Trabzonspor deplasmanda oynayacak ZTK 5. Eleme Turu’nda, toplam 32 takım mücadele edecek.   Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altay oldu

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni bugün saat 15.00’te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı.

 

Trabzonspor Kulübü adına Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin’in katıldığı kura çekiminde, İzmir temsilcisi Altay Bordo Mavililerin rakibi oldu. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ve ilk karşılaşmayı Trabzonspor deplasmanda oynayacak ZTK 5. Eleme Turu’nda, toplam 32 takım mücadele edecek.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.