Ünal Karaman ile Alexander Sorloth Krasnodar maçı öncesi basın karşısına çıkıyor

Trabzonspor 05.11.2019 - 11:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman ile Alexander Sorloth Krasnodar maçı öncesi basın karşısına çıkıyor

Ünal Karaman ile Alexander Sorloth Krasnodar maçı öncesi basın karşısına çıkıyor     Trabzonspor Krasnodar maçı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu   Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Krasnodar karşılaşması öncesinde Bordo Mavililer ile ev sahibi takımın yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.   Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Alexander Sorloth’un katılacağı basın toplantısı 6 Kasım Çarşamba günü 18.30’da Rusya Krasnodar Stadyumu’nda gerçekleştirilecektir.   Basın toplantısının ardından 19.00’da yine Krasnodar Stadyumu’nda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecektir.   Ev sahibi takım Krasnodar ise aynı gün (6 Kasım Çarşamba) 12.15’de Krasnodar Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısının ardından 15.30’da Chetuk sahasında gerçekleştirecekleri antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacaktır.

Ünal Karaman ile Alexander Sorloth Krasnodar maçı öncesi basın karşısına çıkıyor

 

 

Trabzonspor Krasnodar maçı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu

 

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Krasnodar karşılaşması öncesinde Bordo Mavililer ile ev sahibi takımın yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

 

Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Alexander Sorloth’un katılacağı basın toplantısı 6 Kasım Çarşamba günü 18.30’da Rusya Krasnodar Stadyumu’nda gerçekleştirilecektir.

 

Basın toplantısının ardından 19.00’da yine Krasnodar Stadyumu’nda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecektir.

 

Ev sahibi takım Krasnodar ise aynı gün (6 Kasım Çarşamba) 12.15’de Krasnodar Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısının ardından 15.30’da Chetuk sahasında gerçekleştirecekleri antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.