Trabzonspor Down sendromlu çocukların en büyük hayalini gerçekleştirdi

Trabzonspor 31.10.2019 - 17:50, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Down sendromlu çocukların en büyük hayalini gerçekleştirdi

Trabzonspor Down sendromlu çocukların en büyük hayalini gerçekleştirdi.     Down Sendromlu sporcu Emre Akman ve 100 mt Türkiye 2.’si Oğuz Bulut, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen Trabzonspor antrenmanını ziyaret ettiler.   Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi tarafından ilan edilen “Gönüllülük Yılı” kapsamında tesislerimizi ziyaret eden Akman ve Bulut, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.   Çocuklar ardından başarılı Kaleci Uğurcan Çakır’a penaltı atışı yaparak en büyük hayallerini gerçekleştirdiler.   Çocuklardan Emre Akman, “Bugün hayatımızın en mutlu günlerinden biri yaşadık, en büyük hayalimizi gerçekleştirdik. Trabzonspor Kulübümüze çok teşekkür ederiz” dedi.

Trabzonspor Down sendromlu çocukların en büyük hayalini gerçekleştirdi.

 

 

Down Sendromlu sporcu Emre Akman ve 100 mt Türkiye 2.’si Oğuz Bulut, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen Trabzonspor antrenmanını ziyaret ettiler.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi tarafından ilan edilen “Gönüllülük Yılı” kapsamında tesislerimizi ziyaret eden Akman ve Bulut, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Çocuklar ardından başarılı Kaleci Uğurcan Çakır’a penaltı atışı yaparak en büyük hayallerini gerçekleştirdiler.

 

Çocuklardan Emre Akman, “Bugün hayatımızın en mutlu günlerinden biri yaşadık, en büyük hayalimizi gerçekleştirdik. Trabzonspor Kulübümüze çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.