29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Trabzon'da Ülkemizde Beklenen Hava Durumu

Trabzonspor 28.10.2019 - 18:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Trabzon'da Ülkemizde Beklenen Hava Durumu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Trabzon'da Ülkemizde Beklenen Hava Durumu   Başlama-Bitiş Zamanı 29.10.2019 00:00 - 29.10.2019 23:59   Genel Durum Yapılan son değerlendirmelere göre; 29 Ekim 2019 Salı günü ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in ve İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak yağışlı, yurdumuzun batı kesimlerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, batı bölgelerimizde mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve doğu yönlerden hafif olarak eseceği tahmin ediliyor.   Bazı illerimizde 29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramında beklenen hava durumu ile en düşük ve en yüksek hava sıcaklıkları   Ankara; Az bulutlu ve açık. Sabah saatlerinde yer yer puslu, en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık 21 derece   İstanbul; Sabah saatlerinde çok bulutlu ve yer yer sisli zamanla parçalı az bulutlu, en düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık 20 derece   İzmir; Az bulutlu ve açık. Sabah saatlerinde yer yer puslu en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık: 24 derece   Antalya; Az bulutlu ve açık, en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 27 derece   Trabzon; Çok bulutlu ve sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık 19 derece   Malatya; Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 15 derece   Diyarbakır; Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, en düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 19 derece tahmin edilmektedir.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Trabzon'da Ülkemizde Beklenen Hava Durumu

 

Başlama-Bitiş Zamanı

29.10.2019 00:00 - 29.10.2019 23:59

 

Genel Durum

Yapılan son değerlendirmelere göre; 29 Ekim 2019 Salı günü ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in ve İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak yağışlı, yurdumuzun batı kesimlerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, batı bölgelerimizde mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve doğu yönlerden hafif olarak eseceği tahmin ediliyor.

 

Bazı illerimizde 29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramında beklenen hava durumu ile en düşük ve en yüksek hava sıcaklıkları

 

Ankara; Az bulutlu ve açık. Sabah saatlerinde yer yer puslu, en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık 21 derece

 

İstanbul; Sabah saatlerinde çok bulutlu ve yer yer sisli zamanla parçalı az bulutlu, en düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık 20 derece

 

İzmir; Az bulutlu ve açık. Sabah saatlerinde yer yer puslu en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık: 24 derece

 

Antalya; Az bulutlu ve açık, en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 27 derece

 

Trabzon; Çok bulutlu ve sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık 19 derece

 

Malatya; Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 15 derece

 

Diyarbakır; Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, en düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 19 derece tahmin edilmektedir.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

 

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.