Trabzonspor ile Gaziantep FK Süper Ligde İlk Kez Karşılaşacak

Trabzonspor 18.10.2019 - 11:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor ile Gaziantep FK Süper Ligde İlk Kez Karşılaşacak

Trabzonspor ile Gaziantep FK Süper Ligde İlk Kez Karşılaşacak   Trabzonspor Gaziantep FK ile bugüne kadar sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 kez karşılaştı, Bordo Mavililer, yarın oynayacağı maçla birlikte süper ligde Gaziantep FK ilk kez mücadele edecek.Bugüne kadar oynanan 3 maçta Trabzonspor 2 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrılmıştı.Bu maçlarda Trabzonspor 7 gol attı, kalesinde 4 gol gördü.   Trabzonspor’un Gaziantep FK maçı muhtemel 11’i   Bordo-Mavililerin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:   Uğurcan ,Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Avdıjaj (Doğan), Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth Obi Mikel’in durumu henüz netlik kazanmadı.   SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ekuban, Onazi   CEZALI: Yok

Trabzonspor ile Gaziantep FK Süper Ligde İlk Kez Karşılaşacak

 

Trabzonspor Gaziantep FK ile bugüne kadar sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 kez karşılaştı, Bordo Mavililer, yarın oynayacağı maçla birlikte süper ligde Gaziantep FK ilk kez mücadele edecek.Bugüne kadar oynanan 3 maçta Trabzonspor 2 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrılmıştı.Bu maçlarda Trabzonspor 7 gol attı, kalesinde 4 gol gördü.

 

Trabzonspor’un Gaziantep FK maçı muhtemel 11’i

 

Bordo-Mavililerin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

 

Uğurcan ,Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Avdıjaj (Doğan), Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth

Obi Mikel’in durumu henüz netlik kazanmadı.

 

SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ekuban, Onazi

 

CEZALI: Yok

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.