Trabzonspor’un Gaziantep maçını yönetecek hakemler belli oldu istatistikleri

Trabzonspor 16.10.2019 - 13:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un Gaziantep maçını yönetecek hakemler belli oldu istatistikleri

Trabzonspor’un Gaziantep maçını yönetecek hakemler belli oldu istatistikleri     Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 8. haftasında oynayacağı Gaziantep FK maçını Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Direnç Tosunoğlu görev yapacak. Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi Turgay Kaan Numanoğlu, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Esat Sancaktar oldu.   Hafta sonu oynanacak karşılaşma ile birlikte Özgür Yankaya 21. Kez Trabzonspor maçı yönetecek.   Yankaya’nın daha önce yönettiği 20 maçta Trabzonspor 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 4 kez mağlup oldu ve 6 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor’un Gaziantep maçını yönetecek hakemler belli oldu istatistikleri  

 

Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 8. haftasında oynayacağı Gaziantep FK maçını Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Direnç Tosunoğlu görev yapacak. Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi Turgay Kaan Numanoğlu, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Esat Sancaktar oldu.

 

Hafta sonu oynanacak karşılaşma ile birlikte Özgür Yankaya 21. Kez Trabzonspor maçı yönetecek.

 

Yankaya’nın daha önce yönettiği 20 maçta Trabzonspor 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 4 kez mağlup oldu ve 6 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.