Trabzonsporlu futbolcuların 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptıkları yorumlar

Trabzonspor 07.10.2019 - 12:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonsporlu futbolcuların 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptıkları yorumlar

Trabzonsporlu futbolcuların 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptıkları yorumlar   Kamil Ahmet Çörekçi, “Zor şartlarda geriye düştüğümüz maçta kazanmayı bildik. İnşallah aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz”    Uğurcan Çakır, “Ayakta kalmanın bile zaman zaman zorlaştığı şartlarda çok anlamlı bir galibiyet oldu. Tüm takım arkadaşlarımı yürekli mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Milli araya daha moralli giriyoruz. Hem stadyumda hem de ekran başında bizi destekleyen herkese teşekkürler. YanYana çok güçlüyüz”   John Obi Mikel, “Büyük galibiyet, devasa 3 puan”   Joao Pereira, “Çok zor bir oyundu ama birlikte mücadele ettik ve son saniyeye kadar inandık. Bu yüzden zafer bizim. Çok önemli bir 3 puan. Şimdi gelecek için dinlenme zamanı”,   Abdulkadir Parmak, “Adım adım zirveye”   Anthony Nwakaeme, “Bu şartlarda kazanmak önemliydi. Bunu bu havada bile bizi desteklemeye gelen büyük Trabzonspor taraftarları sayesinde başardık”

Trabzonsporlu futbolcuların 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptıkları yorumlar

 

Kamil Ahmet Çörekçi, “Zor şartlarda geriye düştüğümüz maçta kazanmayı bildik. İnşallah aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz”

 

 Uğurcan Çakır, “Ayakta kalmanın bile zaman zaman zorlaştığı şartlarda çok anlamlı bir galibiyet oldu. Tüm takım arkadaşlarımı yürekli mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Milli araya daha moralli giriyoruz. Hem stadyumda hem de ekran başında bizi destekleyen herkese teşekkürler. YanYana çok güçlüyüz”

 

John Obi Mikel, “Büyük galibiyet, devasa 3 puan”

 

Joao Pereira, “Çok zor bir oyundu ama birlikte mücadele ettik ve son saniyeye kadar inandık. Bu yüzden zafer bizim. Çok önemli bir 3 puan. Şimdi gelecek için dinlenme zamanı”,

 

Abdulkadir Parmak, “Adım adım zirveye”

 

Anthony Nwakaeme, “Bu şartlarda kazanmak önemliydi. Bunu bu havada bile bizi desteklemeye gelen büyük Trabzonspor taraftarları sayesinde başardık”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.