Ünal Karaman'dan Filip Novak Açıklaması

Trabzonspor 06.10.2019 - 22:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman'dan Filip Novak Açıklaması

Ünal Karaman'dan Filip Novak Açıklaması   Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Filip Novak'ın durumu ile ilgili konuştu.   Filip Novak'ınsağlık durumuyla ilgili olarak ise Teknik Direktör Ünal Karaman “Maç öncesinde de hafif bir ağrısı vardı, bugün hatta kontrol filmleri çektirdik. Maç içerisinde ağrısı olunca riske etmedik. Sağlık ekibimiz bu konuyla alakalı sizleri gerektiği zamanda, gerektiği şekilde bilgilendirecektir. Umarım kötü bir şey olmaz” ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman'dan Filip Novak Açıklaması

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Filip Novak'ın durumu ile ilgili konuştu.

 

Filip Novak'ınsağlık durumuyla ilgili olarak ise Teknik Direktör Ünal Karaman “Maç öncesinde de hafif bir ağrısı vardı, bugün hatta kontrol filmleri çektirdik. Maç içerisinde ağrısı olunca riske etmedik. Sağlık ekibimiz bu konuyla alakalı sizleri gerektiği zamanda, gerektiği şekilde bilgilendirecektir. Umarım kötü bir şey olmaz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.