Fırtına Rize'de esti Trabzonspor 2 Rizespor 1 maç sonucu

Trabzonspor 06.10.2019 - 20:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Fırtına Rize'de esti Trabzonspor 2 Rizespor 1 maç sonucu

Fırtına Rize'de esti Trabzonspor 2 Rizespor 1 maç sonucu   ‪Trabzonspor 73. Dakikada Sorloth 90.dakikada Newakaeme den geldi.   ‪Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 2-1 kazandı.   ‪Çaykur Didi Stadyumu'nda yoğun yağış altında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazandı. Çaykur Rizespor, 23. dakikada Dario Melnjak'ın golüyle öne geçti bu gole 73'te Alexander Sörloth yanıt verdi. 90. dakikada Nwakaeme skoru belirledi.   ‪Alınan bu sonucun ardından Çaykur Rizespor 8 puanda kalırken, Trabzonspor ise 12 puana yükseldi. Rizespor'un 3 puan hasreti 5 maça çıkarken, Trabzonspor bu sezon ilk kez üst üste ikinci kez kazandı ve galibiyet serisi yakaladı. Bordo mavililer ayrıca bu sezonki ilk deplasman galibiyetine ulaştı.   ‪Süper Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep'i ağırlayacak.

Fırtına Rize'de esti Trabzonspor 2 Rizespor 1 maç sonucu

 

‪Trabzonspor 73. Dakikada Sorloth 90.dakikada Newakaeme den geldi.

 

‪Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 2-1 kazandı.

 

‪Çaykur Didi Stadyumu'nda yoğun yağış altında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazandı. Çaykur Rizespor, 23. dakikada Dario Melnjak'ın golüyle öne geçti bu gole 73'te Alexander Sörloth yanıt verdi. 90. dakikada Nwakaeme skoru belirledi.

 

‪Alınan bu sonucun ardından Çaykur Rizespor 8 puanda kalırken, Trabzonspor ise 12 puana yükseldi. Rizespor'un 3 puan hasreti 5 maça çıkarken, Trabzonspor bu sezon ilk kez üst üste ikinci kez kazandı ve galibiyet serisi yakaladı. Bordo mavililer ayrıca bu sezonki ilk deplasman galibiyetine ulaştı.

 

‪Süper Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep'i ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.