Trabzonspor’dan Kurtarmak Bizim Kanımızda Var Çağrısı

Trabzonspor 05.10.2019 - 11:04, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan Kurtarmak Bizim Kanımızda Var Çağrısı

Trabzonspor Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile tüm taraftarları kan bağışı yapmaya davet etti.
Trabzonspor’dan Kurtarmak Bizim Kanımızda Var Çağrısı   Kızılay,Trabzonspor ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile tüm taraftarları kan bağışı yapmaya davet etti.   Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde oldu;   Kurtarmak Bizim Kanımızda Var   Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve kulübümüzün ortaklaşa geliştirdiği proje ile 1967 adet kan bağışı yaparak “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” diyoruz.   7 – 13 Ekim tarihleri arasında Trabzon 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda kurulacak olan Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek sizler de hayat kurtarmak için kan bağışında bulunabilirsiniz. Her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında devam edecek olan kan bağışına kulübümüzün personelinin yanı sıra futbolcularımız, yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz de katılacaktır.   Hep birlikte 1967 adet kan bağışı yaparak “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” demek için tüm taraftarlarımız 7 Ekim Pazartesi günü Atatürk Alanı’na bekliyoruz!
Trabzonspor Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile tüm taraftarları kan bağışı yapmaya davet etti.

Trabzonspor’dan Kurtarmak Bizim Kanımızda Var Çağrısı

 

Kızılay,Trabzonspor ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile tüm taraftarları kan bağışı yapmaya davet etti.

 

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde oldu;

 

Kurtarmak Bizim Kanımızda Var
 

Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve kulübümüzün ortaklaşa geliştirdiği proje ile 1967 adet kan bağışı yaparak “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” diyoruz.

 

7 – 13 Ekim tarihleri arasında Trabzon 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda kurulacak olan Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek sizler de hayat kurtarmak için kan bağışında bulunabilirsiniz. Her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında devam edecek olan kan bağışına kulübümüzün personelinin yanı sıra futbolcularımız, yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz de katılacaktır.

 

Hep birlikte 1967 adet kan bağışı yaparak “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” demek için tüm taraftarlarımız 7 Ekim Pazartesi günü Atatürk Alanı’na bekliyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.