Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı yetiştirme eğitimleri TTSO’da başladı

Genel 04.10.2019 - 15:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı yetiştirme eğitimleri TTSO’da başladı

Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı yetiştirme eğitimleri TTSO’da başladı     Ülkemizin dış ticaret potansiyelini geliştirmek için uzman kadroların yetiştirilmesini amaçlayan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı programı kapsamında 20 kişinin katıldığı ilk seminer grubu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda eğitimlerine başladı.     Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) arasında bir süre önce imzalanan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı Yetiştirme Programı protokolü kapsamında 20 kişilik ilk grup, TTSO’da eğitim görmeye başladı.     Eğitimciler ve kursiyer grubuyla bir araya gelen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, istihdamdaki sorunları azaltmayı hedeflediklerini belirterek, “Programın amacı şehrimizdeki istihdamı ve girişimciliği canlandırmaktır. Bu eğitimdeki esas amacımız üniversiteden mezun olan gençlerimize bir taraftan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı olarak dünyaya ve dış ticarete kendilerini hazırlayacak şekilde eğitimler vermek ve buna bağlı olarak da işyerlerimizde istihdamlarını sağlamaktır" dedi.

Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı yetiştirme eğitimleri TTSO’da başladı

 

 

Ülkemizin dış ticaret potansiyelini geliştirmek için uzman kadroların yetiştirilmesini amaçlayan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı programı kapsamında 20 kişinin katıldığı ilk seminer grubu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda eğitimlerine başladı.

 

 

Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) arasında bir süre önce imzalanan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı Yetiştirme Programı protokolü kapsamında 20 kişilik ilk grup, TTSO’da eğitim görmeye başladı.

 

 

Eğitimciler ve kursiyer grubuyla bir araya gelen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, istihdamdaki sorunları azaltmayı hedeflediklerini belirterek, “Programın amacı şehrimizdeki istihdamı ve girişimciliği canlandırmaktır. Bu eğitimdeki esas amacımız üniversiteden mezun olan gençlerimize bir taraftan Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı olarak dünyaya ve dış ticarete kendilerini hazırlayacak şekilde eğitimler vermek ve buna bağlı olarak da işyerlerimizde istihdamlarını sağlamaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.