Trabzonspor'un eski futbolcusu Isaac Promise'nin hayatını kaybettiği açıklandı

Spor 03.10.2019 - 20:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un eski futbolcusu Isaac Promise'nin hayatını kaybettiği açıklandı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Isaac Promise'nin hayatını kaybettiği açıklandı   Türkiye'de Gençlerbirliği, Trabzonspor, Manisaspor, Antalyaspor gibi takımlarda forma giyen 31 yaşındaki fulbolcu Isaac Promise'nin kalp kirizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı.   1987 doğumlu Isaac son olarak ABD 2. Lig'de Austin Bold'da forma giyiyordu.   Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde oldu   2008-2009 sezonunda formamızı giyen eski futbolcumuz Isaac Promise’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. #IsaacPromise

Trabzonspor'un eski futbolcusu Isaac Promise'nin hayatını kaybettiği açıklandı

 

Türkiye'de Gençlerbirliği, Trabzonspor, Manisaspor, Antalyaspor gibi takımlarda forma giyen 31 yaşındaki fulbolcu Isaac Promise'nin kalp kirizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı.

 

1987 doğumlu Isaac son olarak ABD 2. Lig'de Austin Bold'da forma giyiyordu.

 

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde oldu

 

2008-2009 sezonunda formamızı giyen eski futbolcumuz Isaac Promise’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. #IsaacPromise

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.