Trabzonspor'da Uğurcan Çakır farkı önledi

Trabzonspor 20.09.2019 - 09:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır farkı önledi

Trabzonspor’un 23 yaşındaki genç kalecisi, dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 5 kurtarış yaparak göz doldurdu, sosyal medyada taraftarların ilgi odağı oldu.
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır farkı önledi   Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında deplasmanda oynadığı Getafe CF karşılaşmasından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.   Trabzonspor’un 23 yaşındaki genç kalecisi Uğurcan, dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 5 kurtarış yaparak göz doldurdu, sosyal medyada taraftarların ilgi odağı oldu.   Son günlerde Trabzonspor'un en formda ismi olan Uğurcan Çakır dün yine kalesinde yağtığı kurtarışlarla büyüledi. Getafe'nin attığı golde  hata yapmış olsa da 5 net kurtarış ile farkın açılmasını önleyen isim oldu. Uğurcan Çakır özellikle ikinci devrede net kurtarışlarla büyük beğen i topladı. Maç sonrası konuşan genç kaleci, "Son derece üzgünüz. Buraya galibiyet ya da en azından 1 puan için gelmiştik ama olmadı maalesef. Bu lige iyi başlamak önemliydi ama bu maçın telafisi var. Önümüzdeki haftalarda galibiyetler alacağız" ifadesini kullandı.
Trabzonspor’un 23 yaşındaki genç kalecisi, dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 5 kurtarış yaparak göz doldurdu, sosyal medyada taraftarların ilgi odağı oldu.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır farkı önledi

 

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında deplasmanda oynadığı Getafe CF karşılaşmasından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

 

Trabzonspor’un 23 yaşındaki genç kalecisi Uğurcan, dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 5 kurtarış yaparak göz doldurdu, sosyal medyada taraftarların ilgi odağı oldu.

 

Son günlerde Trabzonspor'un en formda ismi olan Uğurcan Çakır dün yine kalesinde yağtığı kurtarışlarla büyüledi. Getafe'nin attığı golde  hata yapmış olsa da 5 net kurtarış ile farkın açılmasını önleyen isim oldu. Uğurcan Çakır özellikle ikinci devrede net kurtarışlarla büyük beğen i topladı. Maç sonrası konuşan genç kaleci, "Son derece üzgünüz. Buraya galibiyet ya da en azından 1 puan için gelmiştik ama olmadı maalesef. Bu lige iyi başlamak önemliydi ama bu maçın telafisi var. Önümüzdeki haftalarda galibiyetler alacağız" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.