19 Eylül Gaziler Günü Trabzon’da Da Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Genel 19.09.2019 - 10:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

19 Eylül Gaziler Günü Trabzon’da Da Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

19 Eylül Gaziler Günü Trabzon’da Da Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor   19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Valilik önü Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.   Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören öğrencilerin günün anlam ve önemine istinaden okudukları şiirlerle devam etti.   Kutlama programına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, askeri ve mülki erkân, gaziler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.   Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, “Bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimize ve kahraman gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tarihini bilmeyen milletlerin coğrafyasını başkalarının belirlediğini unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum” dedi.

19 Eylül Gaziler Günü Trabzon’da Da Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

 

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Valilik önü Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

 

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören öğrencilerin günün anlam ve önemine istinaden okudukları şiirlerle devam etti.

 

Kutlama programına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, askeri ve mülki erkân, gaziler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

 

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, “Bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimize ve kahraman gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tarihini bilmeyen milletlerin coğrafyasını başkalarının belirlediğini unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.